İstanbul Bağcılar'da Annesinin Kafasını Kesip Sokağa Attı: Annesini Öldüren Ali S. Yakalandı

TAKİP ET

İstanbul Bağcılar'da annesi Hava S.'yi bıçakla öldürerek kafasını kesip sokağa fırlatan Ali S. evlerini yaktı. Yangın söndürüldü ve Ali S. yakalandı. Emniyet konuya ilişkin açıklama yaptı.

Kan dondurucu olay saat 16.30 sıralarında Fevzi Çakmak Mahallesi 2005. Sokak'ta meydana geldi.

Uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen Ali S., annesiyle arasında geçen tartışmanın ardından bıçakla annesini öldürdü.

Bağcılar'da Annesinin Kafasını Kesen Şahsın Paylaşımları Ortaya Çıktı

Annesinin kafasını büyük bir soğukkanlılıkla kesen ve komşularına göstererek sokağa fırlatan Ali S. evlerini yakmaya kalktı.

Ali S.'nin evlerinde yangın çıkardıktan sonra kendisini içeri kilitledi. Şahsın çıkardığı yangın kapıyı kırarak içeri giren ekiplerce söndürülürken şüpheli de yakalandı.

Mahalleli Olayı Anlattı

Olayı anlatan mahalleli Mesut Usta, "Madde bağımlısı olduğunu biliyoruz. Annesini kafasını kestiğini öğrendik. Nedeni hakkında bir fikrimiz yok. Cinayetten sonra evi de yakmış. Balkona çıkıp annesinin kafasını insanlara gösterip, sokağa fırlatmış. Yoldan geçen bir motokuryenin önüne düşmüş. Evi terk etmemiş, polis de orada gözaltına almış” diye konuştu.

İstanbul Valiliği'nden Açıklama

İstanbul Valiliği'nin açıklamasında "Bağcılar ilçemiz Fevzi Çakmak Mahallesinde annesi H.S’yi (58) vahşice öldüren A.S (26) adlı şahıs emniyet birimlerimiz tarafından yakalanmıştır. A.S. adlı şahsın, çok sayıda ruh ve akıl hastalıkları hastanelerinde psikolojik tedavi gördüğü, son olarak 1 ay önce taburcu olduğu, ayrıca şahsın uyuşturucu kullanmaktan 1 kaydı olduğu tespit edilmiştir" ifadelerini kullandı.

Ali S. adlı katilin 2017 yılında yaptığı paylaşm ortaya çıktı:

"Bu dünyada bir kadını çok sevdim onu da mutlu etmek için ‘ANNE’ demek yetiyor"

Emniyet'ten Açıklama

Emniyet'ten yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

"Kasten Öldürme suçu ile ilgili, Bağcılar ilçesinde yürütülen çalışmalarda; saat: 16.00 sıralarında Fevzi Çakmak Mahallesi’nde meydana gelen olayda, H.S.(58) isimli kadın şahsın, A.S.(26) isimli şahıs tarafından bıçakla yaralanarak öldürüldüğü belirlenmiş, olay yerine intikal edilmiştir. Yapılan kontrolde; H.S. isimli kadın şahsın hayatını kaybettiği görülmüş, yapılan incelemede evin salon kısmında A.S. isimli şahsın yangın çıkardığı anlaşılmıştır.

"Ruh ve Sinir Hastalıklarından Firari Durumda Olduğu..."

Araştırmalarda; A.S. isimli şüpheli şahsın H.S. isimli öldürülen kadın şahsın oğlu olduğu belirlenmiş ve ayrıca şüpheli şahısın ruh ve sinir hastalıklarından firari durumda olduğu anlaşılmıştır.

Olay Yerinde Yakalandı

Şüpheli şahıs olay yerinde olayı gerçekleştirdiği suç aletleriyle beraber görevlilerimizce yakalanmıştır. Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmiştir. Tahkikat devam etmektedir."

Yayın Yasağı Talebi

Olaya ilişkin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yayın yasağı talebiyle savcılığa başvurulduğu öğrenildi.

istanbul bağcılar annesinin kafasını kesip sokağa attı annesini öldüren ali s. yakalandı emniyet aile ve sosyal hizmetler bakanlığı istanbul valiliği