İstanbul'da Başıboş Köpeklerin Saldırısına Uğrayan Çocuk, Dikenli Tellerden Atlamaya Çalışırken Yaralandı

TAKİP ET

İstanbul'da başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 14 yaşındaki çocuk, kaçtığı esnada dikenli tellerden atlamaya çalışırken yaralandı.

İstanbul'ın Beylikdüzü ilçesinde Kavaklı Mahallesi Kocatepe Caddesi'nde, spor salonundan evine dönerken başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 14 yaşındaki Sadrettin Çevik, köpeklerden kaçmaya çalıştığı esnada dikenli tellerden atlamaya çalışırken yaralandı. 

Çevredeki vatandaşlar başıboş köpekleri kovalayıp bölgeden uzaklaştırırken, yaralı çocuk ailesi tarafından hastaneye götürüldü.

AA'nın haberine göre saldırı esnasında çok koktuğunu ve paniğe kapılarak kaçtığını anlatan Çevik, "Spor salonundan dönüyordum, iki köpek üstüme doğru koşmaya başlayınca ben de kaçtım. Duvara tırmanırken dikenli tel elimi yaraladı. Parmaklarım kesildiği sırada acı hissettim." dedi.

Çevik, saldırgan köpeklerin mahalleden uzaklaştırılmasını istedi.

'Kaç İnsanın Acı Çekmesi Gerekiyor?'

Anne Esra Çevik ise sahipsiz köpeklerin mahallede daha önce başkalarına da saldırdığını söyledi.

Benzer saldırılarla karşılaşmamak için sahipsiz köpeklerin toplatılmasını isteyen Çevik, "Çocuğum duyarlı vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Bugün böyle kurtuldu, bunun için şükrediyoruz ama kurtulamayabilirdi. 5 gün rapor aldık. Başı boş köpek mahallemizde çok var. Bu saldırı ilk değil. Son da olmayacak. Kaç insanın acı çekmesi gerekiyor?" ifadelerini kullandı.

istanbul beylikdüzü başıboş köpek saldırısı çocuk yaralandı sadrettin çevik