İstanbul'da Bir Evde Üç Cesede Ulaşıldı

TAKİP ET

Şişli'de bir evde üç kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

İstanbul'un Şişli ilçesinde bulunan bir aprtmanda biri kadın üç kişinin cansız bedenine ulaşıldığı bildirildi. Apartmana gelen polis ekiplerinin olay yerinde inceleme yaptığı bildirildi.

Sabah saatlerinde apartmanın 4. katında bulunan daireden silah sesleri geldi. Komşuların ihbar etmesi üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, daireye girdiklerinde biri kadın üç kişinin cansız bedeni ile karşılaştı.



Olayı öğrenerek binanın önüne gelen kurbanların yakınları göz yaşlarına hakim olamadı.
 
Olayda 34 yaşındaki Y.S.B.'nin eski sevgilisi Beril Varol'u (24) ve Varol'un erkek arkadaşı Ö.A.'yı (29) öldürdüğü ve ardından intihar ettiği öğrenildi.

Uzaklaştırma Kararı Aldırmış

Sözcü'nün aktardığı iddiaya göre B.V., uzun süre birlikte olduğu eski sevgilisi Y.S.B.'den şiddet gördüğü için geçtiğimiz yıl ayrıldı.

Y.S.B. ise sevgilisi Beril Varol'un ayrılığını kabullenmeyerek kadını rahatsız etmeye başladı. Savcılığa giderek şikayetçi olan Varol'un talebi üzerine Y.S.B. hakkında uzaklaştırma kararı verildi.

Aralık 2021'de son bulan uzaklaştırma kararının ardından Y.S.B., Varol'a yaklaşmadı. Varol'un Ö.A. ile tanışarak sevgili olmasının ardından birlikte yaşadıkları eve bu sabah saatlerinde giden Y.S.B., Varol'u ve Ö.A.'yı tabancayla öldürdü ve kendi canına kıydı.

Öldürülen Genç Kadının İBB Çalışanı Olduğu Ortaya Çıktı: İmamoğlu'ndan Açıklama

Maktul Beril Varol'un İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanı olduğu ortaya çıktı. 

Olaya ilişkin resmi Twitter hesabından paylaşımda bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Çok acılı ve öfkeliyiz. Ne yazık ki gencecik bir çalışanımızı, Beril Varol’u erkek şiddeti aramızdan aldı. Kendisine Allah’tan rahmet, sevenleri ve ailesine başsağlığı diliyorum. Bu şiddet, bu akıl, bu zihniyet bitsin, gitsin artık" ifadelerini kullandı.

istanbul şişli evde fulya apartmanı üç cesede cansız beden ulaşıldı