İstanbul'da Bir Gece Kulübüne Çakarlı Araçla Silahlı Saldırı Düzenlendi

TAKİP ET

İstanbul'da bir gece kulübü 2 saat arayla silahlı saldırıya uğradı.

İstanbul'un Şişli ilçesindeki bir gece kulübüne 3 gün önce düzenlenen silahlı saldırıya ait yeni görüntüler ortaya çıktı.

Şişli Esentepe Mahallesi'nde bir gece kulübünün valeleriyle husumeti olduğu iddia edilen bir grup önce motosikletle gelerek kulübün önünden geçerken ateş açmış, bu saldırıda 2 kişi yaralanmıştı. Kulüp önünde bulunan silahlı bir kişi ise saldırgana karşılık vermişti. Saldırganlar olayın ardından kaçarken, yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılmıştı.

Yaklaşık 2 saat sonra, saldırganlar bu kez otomobille kulübün önüne gelip kulüp önündekilere yeniden ateş açmış ve bu saldırıda da 4 kişi yaralanmıştı.

Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntülerde çakar takılı araçla gelen saldırganların kulübün önüne gelerek camdan ateş açtığı anlar yer aldı.

Polis ekipleri olayın ardından çalışma başlatmış, çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemiş ve saldırganların kimliklerini tespit etmişti. Emniyet güçleri, saldırganları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Yaralanan kişilerin tedavileri ise hastanede devam ediyor.

istanbul çakarlı araç çakarlı araçla silahlı saldırı silahlı saldırı şişli