İstanbul'da Bir Taksici, Kazak Türkü Genci Dolandırmaya Kalkıştı

TAKİP ET

3 yıldır İstanbul'da yaşadığını belirten bir Kazak Türkü, bir taksicinin kendisini dolandırmaya kalkıştığı anı cep telefonu kamerası ile görüntüledi. Taksici ise yolcunun görüntü almasına tepki gösterdi.

İstanbul'da yolcular kendilerini dolandırmaya çalışan taksicileri videoya alıp sosyal medyada yayınlamaya devam ediyor.

Bu kez İstanbul'da 3 yıldır bulunduğunu ve ailesi ile Süleymaniye Camii'ni görmeye gitmek isteyen bir Kazak Türkü, taksici tarafından dolandırılmaya çalışıldığı anları videoya aldı ve sosyal medya hesabında paylaştı.

Gidilecek güzergah üzerinde yolcu ile anlaşamadığı anlaşılan taksi sürücüsü görüntü alan cep telefonunu fark ettiği anda ''Neden görüntü alıyorsun hayırdır?'' diyerek kameraya vuruyor ve yolcunun ''700 lira istiyorsun benden'' sözlerine üzerine ''Ne 700 lira istiyorum tamam buradan gidelim'' dediği görülüyor.

Çektiği görüntüleri daha sonra sosyal medya hesabında paylaşan Kazak Türkü genç ise İstanbul'da taksiye nasıl binilmesi ve bu durumlarda neler yapılması gerektiğini anlatırken öte yandan''3 yıldır İstanbul'da yaşayıp dil öğrenmeme rağmen taksi dolandırıcılığından kurtulamıyorum.  Her üç taksiden ikisi hile yapıp fazladan para almak istiyor.'' ifadelerini kullandı.

istanbul taksici dolandırma kazak kazak türkü