İstanbul'da Kadın Cinayeti: Birlikte Yaşadığı Kadının Boğazını Kesti

TAKİP ET

Esenler'de ikamet eden 44 yaşındaki Hanife Burma, birlikte yaşadığı Zekeriya Tokmak tarafından boğazı kesilerek katledildi.

Olay, dün saat 15.30 sularında Esenler'in Havaalanı Mahallesi'nde bulunan 5 katlı binanın çatı katına meydana geldi. Uzun süredir birlikte yaşayan Burma ve Tokmak arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı.

Olayın ardından 57 yaşındaki Zekeriya Tokmak, polise giderek olayları anlattı ve Hanife Burma'yı öldürdüğünü söyledi. Olay yerine giden polis ise Hanife Burma'nın cansız bedeni ile karşılaştı.

Zekeriye Tokmak'ın polise verdiği ifadeye göre olay Hanife Burma'nın, evlenme planından vazgeçmesi sonucunda Tokmak'ın mutfaktan aldığı bıçak ile Burma'nın boğazını keserek katletmesi şeklinde gerçekleşti.

Mahalle sakinlerinden olan Ahmet Yazar, Tokmak ve Burma'nın 5-6 ay önce bölgeye taşındığını ifade ederken, cinayeti işleyen kişinin mobilyacı olduğunu belirtti.

Olay yeri inceleme ekipleri tarafından gerçekleştirlen çalışmadan sonra ise Hanife Burma'nın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

kadın cinayeti esenler istanbul olay yeri inceleme polis cinayet boğazı kesildi katletti