İstanbul'da Korkunç Cinayet: Kadını Taşla Öldürüp Vücudunu Parçalara Ayırdıktan Sonra Buzdolabına Koydu

TAKİP ET

İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde uzun süredir birlikte yaşadığı Özbekistanlı uyrukluUmıda Tulyaganova (40)'yı taşla öldürüp vücudunu parçalara ayırdıktan sonra buzdolabına koyan Rıza Beler (61) gözaltına alındı.

İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde uzun süredir birlikte yaşadığı Özbekistanlı uyruklu Umıda Tulyaganova (40)'yı taşla öldürüp vücudunu parçalara ayırdıktan sonra buzdolabına koyan Rıza Beler (61) gözaltına alındı.

Rıza Beler, Umıda Tulyaganova’ya 17 bin liralık kredi çektiğini söyledi. Ancak ikili arasında kredi borcu ve önceki borçlar yüzünden tartışma çıktı.

Tartışmanın ardından Rıza Beler, Umıda Tulyaganova’yı taşla öldürdü ve vücudunu parçalara ayırdı. Tulyaganova'nın kestiği parçaları ise çöp poşetlerine doldurarak buzdolabına koydu.

Komşular, çiftin evinden gelen tartışma seslerini duyarak polise bilgi verdi. Polis ekipleri, eve geldiklerinde öldürülen kadının cesedini buzdolabında buldu ve Rıza Beler'i gözaltına aldı.

Olayla ilgili yapılan araştırmalar sonucunda, Rıza Beler'in Tulyaganova ile uzun zamandır anlaşmazlık yaşadığı ve kadını öldürmeyi planladığı ortaya çıktı.

Görgü tanığı Seda Göl, sahur yaptığı sırada üst komşularının kavga seslerini duyduğunu ve polise haber verdiğini söyledi. 

Rıza Beler, emniyette suçunu kabul etti.

rıza beler Umıda Tulyaganova kadın cinayeti buzdolabı