İstanbul'da Metro İstasyonunda Raylara Atlayarak İntihar Eden 25 Yaşındaki Gençten Kalan Not: Ailemin Sırtında Bir Kambur Olup Asalak Gibi Yaşamaya Çalıştım

TAKİP ET

AKP hükümetinin işe yaramaz ekonomi politikaları ve kontrolsüz sığınmacı sevdası Türk gençlerinin umutsuzluğuna umutsuzluk katmaya devam ediyor. 

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da bir metro istasyonunda tren raylarına atlayarak intihar eden 25 yaşındaki gencin cebinden çıkan not, Türkiye'deki yaşayan gençlerin gelecek yıllar için ne derece umutsuz olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. AKP istibdatının yarattığı ekeonomik krizle boğuşan özellikle 18-25 yaş aralığındaki Türk gençleri, birçok konuda önünü göremez hale geldi, yeterli istihdam sağlanamadığı, var olan imkanlar Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları yerine sığınmacı mürtecilere olanak sağladığı için kendi vatanında, kendi ayakları üzerinde duramayacak duruma düşen bir Türk genci daha hayatına son verirken, son sözleri “Ailemin sırtında bir kambur olup asalak gibi yaşamaya çalıştım. Hayallerimden vazgeçmeye zorladım. Ailemden özür dilerim.” oldu.