İstanbul Emniyetinden Taciz Açıklaması: Taciz Edildiği İddia Edilen Şahıs 18 Yaşından Büyük ve Zihinsel Engeli Yok

TAKİP ET

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Esenler'de zihinsel engelli bir çocuğun taciz edildiği iddiasıyla yayılan görüntülerin iddia edildiği gibi olmadığını açıkladı.

Emniyetten yapılan açıklamada, taciz edildiği iddia edilen kişinin 18 yaşından büyük olduğu ve zihinsel engelinin olmadığı açıklandı. Tacizci olduğu iddia edilen ve kimliği belirlenen A.Ö, 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda yakalanırken, diğer şüpheli S.D'yi yakalama çalışmaları devam ediyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Kazım Karabekir Mahallesi Endülüs Caddesi üzerinde bir iş yerinde gerçekleştiği anlaşılan konu ile ilgili paylaşımda taciz edildiği iddia olunan şahsın 18 yaşından büyük olduğu ve herhangi bir engelinin bulunmadığı, taciz ettiği iddia olunan şahsın A.Ö. olduğu tespit edilmiştir. Konu ile ilgili adli makamlarca her iki şahıs hakkında hayasızca hareketler ve müstehcenlik suçundan işlem yapılması talimatı verilmiştir. Olayın şüphelilerinden A.Ö. isimli şahıs İstanbul Bayrampaşa Otogarında görevlilerimizce yakalanmıştır. S.D. isimli şahsı yakalama çalışmaları devam etmektedir. Konu ile ilgili tahkikat devam etmektedir."

Taciz şiddet kadın cinsel tecavüz İstanbul emniyet açıklama