Istanbul Gaziosmanpaşa'da Yangın: 4 Kişi Hastaneye Kaldırıldı

TAKİP ET

Istanbul Gaziosmanpaşa'da gece geç saatlerde 4 katlı bir apartmanın elektrik panosunda yangın çıktı.

Gece saat 2.30 sularında Gaziosmanpaşa ilçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, 767 Sokak'taki 4 katlı bir apartmanda, binanın girişinde bulunan elektrik panosunda bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. İkamet ettikleri binanın girişinden dumanların yükseldiğini gören apartman sakinleri panik yaşadı.

Çevredeki vatandaşların derhal durumu ihbar etmesi üzerine yangının başladığı binaya intikal eden itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederken olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Polis ekipleri yangının başladığı binanın bulunduğu sokakta önlem alırken itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü.

İtfaiye ekipleri, üst katlarda bulunan ve paniğe kapılan, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 12 kişiyi merdiven vasıtasıyla tahliye ederken tahliye edilen vatandaşlar arasındaki 4 kişi müşahade amacıyla hastaneye kaldırıldı.

Yangının yaşandığı binada ailesi bulunan hastane çalışanı Elif Özdemir isimli kadın olay hakkında "İçeri de annem, kızım, kardeşim vardı. Benim kızımı götürdüler Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, annem halen orada onu bekliyorum. Durumları idare eder iyiler şu anda. Yangının nasıl çıktığını bilmiyorum. Ben de zaten hastanede çalışıyorum oradan geldim buraya. Kızım 7 yaşında oksijen verdiler babası yanında gitti hastaneye, bende annem ile kardeşimi bekliyorum"  dedi. Yangınla ilgili başlatılan soruşturma dahilinde yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

Istanbul Gaziosmanpaşa'da Yangın 4 Kişi Hastaneye Kaldırıldı