İstanbul Havalimanı'nda Nijeryalı Bir Yolcu Gözaltına Alındı: Sindirim Sisteminde 1844 Gram Kokain Bulundu

TAKİP ET

İstanbul Havalimanı'nda, sindirim sisteminde 96 adet kapsül içerisinde 1844 gram kokain bulunan Nijeryalı yolcu tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri,  "uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti" konusu ile ilgili yapılan çalışmalar doğrultusunda 30 Haziran'da, risk analizi çalışmaları programı kapsamında İstanbul Havalimanı'nda hareketlerinden şüphelendikleri bir kişiyi durdurdu.

Etiyopya'dan geldiği ve Nijerya uyruklu olduğu tespit edilen B.E.O., detaylı kontrol noktasına alındı. Yolcunun bagajlarında ve üzerinde herhangi bir yasa dışı maddeye rastlanmazken, kontrollere devam eden ekipler, yolcunun karın bölgesinde olağan dışı bir sertlik olduğunu belirledi. 

Bunun üzerine B.E.O., "yutucu tespit cihazı" ile kontrol edildi. Yapılan kontroller sırasında Nijeryalı yolcunun sindirim sisteminden 96 adet kapsül içerisinde 1844 gram kokain bulundu. 

Nijeryalı yolcu B.E.O., gözaltına alındı.

nijeryalı yolcu istanbul havalimanı kontroller yasa dışı madde kokain 1844 gram 96 kapsül sindirim sisteminde midesinde şişlik ekipler fark etti kontrol gözaltına alındı tutuklandı