İstanbul Şişli'de Kaldırım Çöktü, Bir Kadın Çukura Düşerek Yaralandı

TAKİP ET

İstanbul Şişli'de kaldırımın çökmesi sonucu bir kadın açılan çukura düştü. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan kadın hastaneye kaldırıldı.

İstanbul Şişli'de kaldırımın çökmesi sonucu bir kadın açılan çukura düştü. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan kadın hastaneye kaldırıldı.

Ortabayır Mahallesi Harman Sokak'ta saat 12.15 sıralarında kaldırımın çökmesi sonucu çukur oluştu. Olay esnasında kaldırımda yürüyen bir kadın çukura düşerek yaralandı.

Gülcan N. yürürken bir anda kaldırım çöktü. Oluşan çukura düşen kadını itfaiye ekipleri merdiven uzatarak kurtardı. Gülcan N. ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kadının kaldırımda yürürken bir anda oluşan çukar düşme anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Önünde yürüyen arkadaşının bir anda kaldırımda oluşan çukura düştüğünü söyleyen Mehmet Emin Tepe "Dört arkadaş biz yemeğe gidiyorduk. Araçların geçmesini beklerken arkadaş önden atladı. Biz bir sonraki araçtan sonra geçtik yolu. O bizim önümüzde ilerlerken bir anda aşağıya düştük. Ne olduğunu anlamadık. Arkadaş şok oldu. Kabloların üzerine düştü. Ben onu telkin etmeye çalıştım. Yaklaşık 3 metre çukur oluşmuştu. İtfaiye ve ambulansı aradık. Hastaneye gitti. Şuan durumu iyi" dedi.

Yoldaki çökmenin genişlemesi nedeniyle sokak yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Oluşan çukurun yakınındaki 3 otomobilin çevresinde de güvenlik amacıyla önlem alındı. İtfaiye ekipleri gerekli önlemleri aldıktan sonra merdiven yardımıyla otomobillere ulaştı. Daha sonra da çukurun yanından çekti. Çevrede toplanan kalabalık, itfaiye ekiplerinin çalışmalarını cep telefonu ile kaydetti. Çöken kaldırımın doldurulması için çalışma başlatıldı. (DHA)

 

 

şişli kaldırım çökme şişli kaldırım istanbul şişli kaldırım istanbul şişli kaldırım çöktü