İstanbul Üniversitesi Kampüsü Ziyaretçilere Açıldı: Öğrenciler Duruma Tepkili

TAKİP ET

İstanbul Üniversitesi (İÜ), Beyazıt'taki kampüsü başta olmak üzere tüm yerleşkelerini turistik gezi alanı olarak herkese açık hale getirdi.

İstanbul Üniversitesi (İÜ), Beyazıt'taki kampüsü başta olmak üzere tüm yerleşkelerini turistik gezi alanı olarak herkese açık hale getirdi.

Üniversite yönetimi tarafından alınan karar doğrultusunda, üniversitenin başta Beyazıt'taki ana kampüs ile çevresindeki yerleşkeleri olmak üzere, Laleli, Horhor, Avcılar, Çapa, Şişli, Kadıköy, Bahçeköy, Bakırköy ve Büyükçekmece'de bulunan kampüsler de ziyarete açıldı. Bu kapsamda okullar hafta içi 08.30-17.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Bunun yanı sıra merkez kampüste bulunan Beyazıt Yangın Kulesi ile müze statüsünde bulunan 4 yapı da görülebilecek. Haftanın belirli iki gününde, Kurumsal İletişim Koordinatörlüğüne kayıt yaptıranlar rehber eşliğinde burayı gezebilecek.

Kampüsün herkese açık hale getirilmesiyle birlikte, öğrenciler tarafından üniversitenin aldığı karar sosyal medya üzerinden tepki topladı.

istanbul üniversitesi istanbul üniversitesi kampüsü