İstanbul Valiliği'nden Şahkulu Sultan Vakfı'nın Yardım Tırının Saldırıya Uğramasıyla İlgili Açıklama: Yol Verme Kavgası

TAKİP ET

Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem sonrasında Şahkulu Sultan Vakfı, depremzedelere yardım için TIR'lara malzeme yükleyerek bölgeye göndermek istedi.Ancak Başkan Beyzade Özkahraman, TIR'ların bir grup eşkiya tarafından durdurulduğunu ve saldırıya uğradıklarını açıkladı. İstanbul Valiliği de konuya ilişkin açıklama yaparak saldırganların yakalanması için çalışma başlattıklarını duyurdu.

Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem sonrasında Şahkulu Sultan Vakfı, depremzedelere yardım için TIR'lara malzeme yükleyerek bölgeye göndermek istedi.Ancak Başkan Beyzade Özkahraman, TIR'ların bir grup eşkiya tarafından durdurulduğunu ve saldırıya uğradıklarını açıkladı. Saldırganların TIR'ların içindeki malzemelere el koyduğunu söyleyen Özkahraman, vakıf çalışanlarının direnişi sırasında bir kişinin yaralandığını belirtti.

Deprem Bölgesine Yardım Götüren Şahkulu Sultan Vakfı Şubesine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı

İstanbul Valiliği de konuya ilişkin açıklama yaparak saldırganların yakalanması için çalışma başlattıklarını duyurdu. Olayın gasp gibi göründüğünü söyleyen Beyzade Özkahraman, Pendik şubesinde toplanan bağışlarla birlikte TIR'ların Anadolu'ya sevk edildiğini ifade etti.

Depremde gösterilen büyük çabanın sonucunda toplanan malzemelerin depremzedelere yardım etmek amacıyla bölgeye götürüldüğünü kaydeden Vakıf Başkanı Beyzade Özkahraman, saldırıda yaralanan arkadaşlarının durumunun iyi olduğunu söyledi.

Şahkulu Sultan Vakfı yardım tırı istanbul valiliği deprem depremzede Alevi alevi derneği yol verme tartışması