İstanbul'da Baro Seçimlerini Durakoğlu Kazandı

TAKİP ET

İstanbul Baro Başkanlığı seçimlerini Mehmet Durakoğlu kazandı.

7 adayın yarıştığı İstanbul Baro Başkanlığı seçimlerini Önce İlke Çağdaş Avukatlar Grubu'nun adayı Mehmet Durakoğlu kazandı.

26 bin 30 oyun yüzde 32,67'sini alarak seçimi kazanan Durakoğlu, "Üzerinde özellikle konuşulması gereken bir zafer. Genç meslektaşlarımızla ilgili oluşan çok büyük dertler var ve bu dertlere ilişkin eksikliğimizin olduğu ortaya çıkmış durumda. Bunu itiraf etmeden hiçbir yol alamayız. O arkadaşlarımızla birlikte olmak, onlarla birlikte çözüm aramak, onların sorunlarına çözüm üretmek zorundayız. Bunun nasıl olacağı konusuyla ilgili olarak yapılan manipülasyonlar hepimiz için son derece önemli sonuçlar ifade ediyor. Buradan çıkabiliyor olmamız gerekiyor. Bir gerçek var, başından beri onu söylüyorum.

İstanbul Barosu'nda yönetimde olabilmek için omurga gerekir. Bu omurgaya sahip olduğumuz için kazandık. Onun için biz şimdi burada Mustafa Kemal'den bahsediyoruz. Onun için kalenin hala burada dimdik durduğundan bahsediyoruz. Bu kaleyi asla ama asla teslim etmeyeceğiz. Hepinize emeklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Şimdi, bize düşen görevler var. Bunları mutlaka yerine getirmek zorundayız. Önümüzdeki bir yıl içerisinde mutlaka daha başarılı olmalıyız ve buradan çıkışın formülü olarak İstanbul Barosu aranmalı. Bunu sağlamaya çalışacağız" ifadeleriyle bir konuşma yaptı.

Durakoğlu'nun sözleri "Mustafa Kemal'in askerleriyiz!" sloganlarıyla bölündü. Konuşmasını bitiren Durakoğlu o slogana kendisi de eşlik etti.

İstanbul'da Baro Seçimlerini Durakoğlu Kazandı mustafa kemal'in askerleriyiz mehmet durakoğlu mehmet