İstanbul'da Bir Kişi Kılıçla Taksi Durağına Saldırdı

TAKİP ET

İstanbul Ataşehir'de bir kişi henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü kılıçla taksi durağına ve duraktakilere rastgele saldırdı.

İstanbul Ataşehir'de bir kişi henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü kılıçla taksi durağına ve duraktakilere rastgele saldırdı. Yaşanan arbedede durağın camları kırılırken, saldırgan yaralandı.

İddiaya göre, alkollü bir kişi taksi durağına gelerek, kendisinin evine bırakmalarını talep etti. Bir taksiye bindirilip evine götürülen alkollü kişi henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yarım saat sonra elinde bir kılıçla durağa geri geldi. Elinde bulunan kılıçla rastgele etrafa saldırmaya başlayan saldırgan, durağın camlarını kırdı. Duraktakilerin müdahalesi ile etkisiz hale getirilen saldırgan yaşanan arbede sırasında yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı saldırganı yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Polis olayda kullanılan kılıca el koydu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

kılç ataşehir saldırı silah istanbul emrah