İstanbul'da Lüks Spor Salonunda Kadınların Gizlice Videosu Çekildi

TAKİP ET

İstanbul'da lüks bir spor salonunda çalışan Halil İbrahim A. adlı şahsın, spora gelen kadınların ve çalışanların kabinine kamera yerleştirdiği öğrenildi.

İstanbul'da bir alışveriş merkezinin içerisinde bulunan lüks spor salonunda çalışan bir kişinin kadın müşteri ve çalışanlara ait soyunma kabinlerine gizli kamera yerleştirerek röntgencilik yaptığı ortaya çıktı.

Spor salonunda görevli olan Halil İbrahim A. isimli kişinin soyunma kabinlerine girip çıkması aynı yerde çalışan kadınların dikkatini çekti. Çalışanlardan birisi soyunma kabininde üzerini değiştirdiği sırada kabinin üzerinde el görünce hemen dışarı çıkarak neler olduğunu anlamaya çalıştı. Çalışma arkadaşı Halil İbrahim A. ile karşılaşan genç kadın iş arkadaşına ne yaptığını sorunca şahıs telaşa kapılarak uzaklaşmaya çalıştı.

Yakalanınca bazı videoları sildi

Genç kadın diğer çalışma arkadaşlarını da yanına alarak Halil İbrahim A'nın kayıt yaptığını bu nedenle telefonunu vermesini istedi. Adamın direnmesi üzerine spor salonu çalışanları telefonu zorla aldılar. Bu sırada hızla bilgisayara oturan Halil İbrahim A.'nın telefonunda bulunan videoları bulut sistemi üzerinden sildiği belirlendi.

Çalışma arkadaşlarının baskısına dayanamayan şahıs spor salonuna gelen kadın müşteri ve kadın çalışma arkadaşlarına ait izinsiz videolar çektiğini kabul edince hakkında olay yerine çağırılan polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyette ifadesi alınan şüphelinin telefon ve bilgisayarına el konulurken Halil İbrahim A'nın çalıştığı sürelerde kadınlara ait soyunma kabini ve tuvalette çeşitli videolar çektiğini ve yaklaşık 30 adet video tespit edildi. 

Soruşturma başlatıldı

İfadesinin ardından İstanbul 5. Sulh Ceza Hâkimliğine çıkarılan şüpheli mahkemede verdiği ifadesinde pişman olduğunu dile getirdi. Mahkeme Halil İbrahim A. hakkında 'Özel Hayatın Gizliliği', 'Özel Hayata İlişkin Ses ve Görüntüleri İfşa Etmek' suçları kapsamında tutuklanmasına karar verdi. Şüpheli hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

röntgencilik kadına taciz kadına şiddet lüks spor salonunda taciz lüks spor salonunda röntgencilik şişli istanbul avmde kadınları gizlice kameraya çektiler soyunma odasına kamera koymuşlar telefondan video çekmişler