İstanbul'da Öğrenci Servisi Alev Topuna Döndü

TAKİP ET

İstanbul'da bir öğrenci servisinde hareket halinde iken yangın çıktı.

Bir öğrenci servisi, Şişli ilçesinde seyir halinde olduğu sırada alev aldı. Aracı alevler sararken servis şoförü aracı sağa çekerek öğrencilerin tamamını araçtan indirmeyi başardı.

Cumhuriyet Caddesi Alt Geçidi çıkışında sabah 7.30 sıralarında meydana gelen olayda öğrenci servisi alt geçitten çıkarken alev aldı. Neden başladığı belirlenemeyen yangını fark eden sürücü Hasan Akduman hemen aracı sağa çekti.

Öğrencileri hızla araçtan indiren Akduman, alevlere araçta bulunan yangın söndürme tüpüyle müdahale etmeye çalıştı. Akduman'ın söndürmekte başarısız olduğu alevler tüm aracı sararken itfaiye ekipleri araçtaki yangını söndürdü.

Cana Geleceğine Mala Gelsin, Çok Şükür

Başına gelenleri anlatan Akduman, "Tünelden çıkarken araba bir anda alev aldı. Ben hemen aracı sağa çekerek öğrencileri arabadan indirdim. Öğrencilerin güvenliğini sağladıktan sonra aracı söndürmeye çalıştım ama yangın tüpü yetersiz kaldı. Daha sonra aracım alev aldı" dedi.

Önce korktuğunu belirten Akduman, "Ama çocuklara dedim panik yapmayın. Hepsi arabadan düzgün bir şekilde indi. Ama bir anda duman çoğalmaya başlayınca ben korkmaya başladım. Çocuklara bir şey olacak diye. Ondan sonra çok şükür arabadan indirdim. Mala geldi ama cana gelmedi kimsede bir şey yok. Çok şükür" ifadelerini kullandı.

İstanbul'da Öğrenci Servisi Alev Topuna Döndü şişli hasan akduman