İstanbul'da Özel Güvenlik Görevlileri, Site Sakinini Darbetti

TAKİP ET

İstanbul Bağcılar'daki bir sitede özel güvenlik görevlileri, sitede yaşayan bir kişiyi darbetti.

İstanbul Bağcılar'daki bir sitede, geçtiğimiz gün akşam saatlerinde yaşanan olayda, özel bir üniversite hastanesinde stajyer doktor olarak çalışan Hamdi Arslanoğlu, nöbetten dönerek eve geldi ve internetten yemek sipariş etti.

Sitenin güvenlik görevlileri yemeği getiren kuryeden kimlik istedi. Kimliğini vermek istemeyen kurye, Arslanoğlu'nu telefonla arayarak durumu anlattı. Arslanoğlu, kuryeye haklı olduğunu ve güvenlik görevlilerinin kimlik alma gibi bir yetkisinin olmadığını belirtti.

Aşağı inerek yemeğini kendisi teslim alan Arslanoğlu, evine geri dönerek güvenlik amiri ile telefonda görüştü ve kimlik sorma yetkililerinin olmadığını ifade etti.

Güvenlik amiri ile telefonda bir süre tartışan Arslanoğlu, güvenlik amirinin "Geliyoruz lan" demesi üzerine konuşmak için aşağı indi fakat tartışma aşağıda da devam ederek kısa sürede kavgaya dönüştü.

Üç güvenlik görevlisi, Arslanoğlu'nu cop, tekme ve yumruklarla darbetti. Arslanoğlu, darp raporu alarak güvenlik görevlilerinden şikayetçi oldu.

Yaşananlar başka bir site sakininin cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

istanbul bağcılar güvenlik görevlisi site sakini darbetti doktor stajyer doktor güvenlik görevlileri kurye kimlik tartışma kimlik sordular copla dövdü darbetti