İstanbul'da Pakistan Uyruklu 1 Kişi Kafası Kesilmiş Halde Bulundu

TAKİP ET

İstanbul Küçükçekmece'de Pakistan uyruklu bir şahıs evinde kafası kesilmiş halde bulundu.

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesi Kanarya Mahallesinde Pakistanlı 3 sığınmacı birlikte yaşayarak bir ayakkabı atölyesinde çalışıyordu.

Arkadaşlarının işe gelmemesinden şüphelenen diğer iki kişi, durumu merak ederek öğle molasında eve gittiler. Eve vardıklarında arkadaşlarını yatağında kafası kesilmiş halde gören Pakistanlı iki arkadaş, durumu polis ekiplerine haber verdi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, kanlar içerisinde yatan şahsın cansız bedeninin yanında bir not buldu. Notta "Bu, Ehl-i Beyt’in küstahlığıdır. Onu kibirli bir Peygamber olduğu için öldürdüğümüze Allah’ımız şahittir. Artık kendi ölümümüzden korkmuyoruz, sevinçle Tanrımıza gitmeye hazırız” ifadeleri yer aldı.

İddiaya göre, öldürülen şahsın Türkiye'de yaşayan yabancı uyruklu kişilerin Avrupa ülkelerine gitmesini sağladığı belirtildi. 

Karakola Giderek İtiraf Ettiler

Pakistan uyruklu şahsı öldüren yabancı uyruklu üç şahıs, Kanarya Polis Merkezine giderek cinayeti itiraf etti.

Şahıslar, Pakistanlı şahsın evinde 3 bıçakla kafasını kestiklerini sonrasında da o bıçakları ikamet ettikleri evin mutfağındaki çöp kovasına attıklarını anlattılar.

Cinayeti itiraf eden şahısların emniyetteki sorgularının devam ettiği öğrenildi.

 

Kaynak: Yeniçağ

istanbul pakistan uyruklu 3 şahıs 3 kişi kafasını kesti cinayet yabancı uyruklu küçükçekmece arkadaşları not bu ehli beytin küstahlığıdır