İşte 'İhsan Şenocak'ın Kardeşleri': Yüzlerce Pakistanlı İki Genç Kızı Toplu Şekilde Taciz Etti

TAKİP ET

İhsan Şenocak'ın yasa dışı göçe ilişkin "kardeş" açıklamasına tepkiler gelmeye devam ediyor.

Mürteci İhsan Şenocak geçtiğimiz günlerde yasa dışı göçe karşı yükselen tepkilere cevap vermek istemiş ve resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Lisanı,rengi,ırkı farklı Asyalı ya da Afrikalı bir MÜMİN,benimle aynı dili konuşan,aynı kanı taşıyan lakin aynı kıbleye dönmeyen ırkdaştan bana MİLYONKERE daha yakındır. Kardeşliğin hududunu İSLAM belirler.Çikolata renkli Afrikalı mümin,kardeşim;Türkçe konuşan dinsiz,vatandaştır" ifadelerini kullanmıştı. Şenocak'ın açıklaması tepkilere neden olmuştu. Şenocak'a tepki gösteren isimlerden biri olan Twitch yayıncısı Jahrein, Pakistan'dan bir görüntü paylaştı.

Jahrein söz konusu görüntüleri"Pakistan'ın bağımsızlık gününün kutlandığı bir meydan. Saçı açık, farklı ten rengine sahip iki kız geçiyor kalabalığın içinden. Kızları çevreliyorlar. Sonra pazarımsı yerin içine atıp toplu taciz ediyorlar. Video 10 dakika. Sonunda hala kızlar görünmüyor. Twitter için kısalttım. Al abi bunlar müslüman @ihsansenocak. Sen bunlara bana olduğundan daha yakın hissediyormuşsun diye duydum. Bunlara yakınsan benim gibilerden uzak dur zaten" ifadeleriyle yayımladı.

Görüntülerde genç kızların kalabalık bir yoldan geçmek istediği, ancak sonunda kalabalık tarafından üstü kapalı pazar yerine götürülerek toplu biçimde taciz edildikleri görülüyor
 

işte ihsan şenocak kardeşleri pakistanlılar pakistan iki genç kızı toplu şekilde taciz etti