İstek Şarkıyı Farklı Tarzda Söyledi Diye Cam Parçalarıyla Katledildi: Katiller Bürokrat Çıktı

TAKİP ET

Ankara'da bir eğlence mekanında sahne alan müzisyen Onur Şener, 3 kişinin istediği şarkıyı çaldı. Fakat Onur Şener'in şarkıyı "farklı tarzda" söylemesi nedeniyle çıkan tartışmada farklı devlet kurumlarında çalışan bürokratlar Onur Şener'i darp etti ve kırdıkları şişelerle yaraladı. Bir kız babası olduğu öğrenilen Onur Şener kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Dün gece Çankaya'nın Çayyolu semtinde bir eğlence mekanında sahne alan müzisyen Onur Şener (45) vahşice katledildi.

Mekana iki kadın arkadaşlarıyla birlikte gelen bürokratlar Ali G., İlker K. ve Semih S., Onur Şener'den bir şarkı istedi.

Onur Şener'in şarkıyı farklı tarzda söylemesi üzerine İlker K., Şener'e şarkıyı kendisinin istediği şekilde söylemesini istedi. Onur Şener ise İlker K.'ya işine karışmamasını söyledi.

Bunun ardından üç şahıs müzisyene sataşarak kavga çıkardı. Çalışanlar ve müşterilerin müdahalesiyle kavga sona erdi.

Cam Kırıklarıyla Öldürdüler

Fakat mekanın kapanmasından önce iş yerinden ayrılan Onur Şener, bu 3 kişinin saldırısına uğradı. Ellerindeki cam şişeleri kırarak Onur Şener'e saldıran şahıslar, müzisyeni boğazından ve yüzünden yaraladı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Onur Şener, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. 3 katil polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Katiller Bakanlık Bürokratı Çıktı

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, saldırganların Çalışma Bakanlığı ve TAI bürokratları olduğunu açıkladı. Levent'in açıkladığına göre Ali G. Çalışma Bakanlığı'nda bürokrat, İlker K. Çalışma Bakanlığı'nda müfettiş ve Semih S. ise TAI'de mühendis olarak görev yapıyor.

istek şarkıyı farklı tarzda söyledi diye cam parçalarıyla katledildi katiller bürokrat çıktı