İstibdat Yandaşı Şahıs, Depremde Evi Yıkılan ve 40 Yakınını Kaybeden Gence Elini Kaldırdı: Bak Şimdi Tokadı Yapıştırırım

TAKİP ET

İstibdat yandaşı şahıs gence elini kaldırarak "Bak şimdi tokadı yapıştırırım" ifadelerini kullandı.

YouTube'ta yayın yapan Medyali TV kanalının İstanbul Bakırköy'de gerçekleştirdiği sokak röportajında AKP istibdadı yandaşı bir şahıs ekonominin iyi olduğunu iddia ederek Erdoğan'a oy vereceğini söyledi.

Şahıs, kendisine karşı çıkan bir kişiye "Ayağında ayakkabın var" dedi. Vatandaş ise bu sözlere "Ya bırak, ayağında ayakkabı. Utanmadan. Telefon çıkarayım mı?" sözleriyle yanıt verdi.

İstibdat yandaşı ise "Marmaray burada, alt tünel burada" deyince bir genç araya girerek "20 yıl önceki filmlerde de biz bunları gördük" dedi. "Sen kaç yaşındasın?" diye soran yandaşa genç "18 yaşındayım. Diğer ülkeler bunları yaparken bizim ekonomimiz de iyiyken neden ülkemiz bunları yapmadı?" diye sordu. Yandaş şahıs, gence saldırıp yakasını tutarak "O zaman yapamadık, IMF geliyordu, senin ananın babanın yakasına yapışıyordu" diye konuştu.

Genç, "Ben nereden geldim biliyor musun? Malatya'dan geldim, evim yıkıldı benim. 40.günde bana yardım geldi" dedi. İstibdat yandaşı "Olabilir. Olsun gelmiş yine" karşılığını verdi.

Genç sinirlenerek "Benim 300 kişilik köyümde 40 tane ölü çıkmış, bana yardım gelmemiş" diyerek tepki gösterdi.

İstibdat yandaşı şahıs ise bu sözler üzerine gence elini kaldırarak "Bak şimdi tokadı yapıştırırım" ifadelerini kullandı.

Genç, "Yapıştır. Terbiyesiz" derken istibdat yandaşı "Bu memlekette senin gibi kaç kişi var?" dedi.

Genç ise "40 milyon kişi var, 40 milyon adına konuşuyorum" yanıtını verdi.

deprem istibdat istibdat yandaşı tokat depremzede genç malatya