İstifa Eden İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı'ndan Açıklama

TAKİP ET

İstifa ederek görevini bırakan İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu açıklama yaptı.

Hocaoğlu evvelsi gün İl Başkanlığı görevinden istifa etmiş, istifasına neden olarak partinin il ve ilçe teşkilatlarının yetersizliğini öne sürerek "İYİ Parti İl Başkanlığı'ndan ayrıldım ancak partinin bir neferiyim. Göreve geldiğimde Gaziantep'te, İYİ Parti'yi iktidar yapacağıma dair söz vermiştim. Bunu yapamazsam da istifa edeceğimi söylemiştim. Yaptığım tespitleri rapor olarak genel başkanımıza sunmuştum. Kuruluş aşamasında yönetim oluşturuldu ve bunun revize edilmesi gerektiğini söyledim. Çünkü mevcut il ve ilçe teşkilatlarımız partimizi iktidara taşıyacak yapıda değil. Bu değişim için yetki istedim. Kabul edilmeyince de istifamı istedim" demişti.

İstifasının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Oğuz Hocaoğlu şu ifadeleri kullandı: 

"Ben İYİ Parti'nin ve Millet İttifakının bir ferdiyim. İYİ Partiyi İktidar yapana kadar genel başkanımız başbakan yapana kadar çalışmaya devam edeceğim. Telefonum 24 saat açıktır. Gece gündüz demeden partimiz ve ittifakımız ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz.

Gaziantep'te İYİ Parti'yi birinci yapma sözümüzün arkasındayız. Bizlere gönül veren, destek veren tüm arkadaşlarıma, arayıp desteğini sunan partili arkadaşlarıma, basın mensuplarına, sayın valimize, Büyükşehir belediye başkanımıza teşekkür ediyorum.

Tüm dava arkadaşlarımı sahaya partimiz için çalışmaya davet ediyorum. Ben genel başkanımız ve teşkilat Başkanımızın emrinde çalışmaya devam ediyoruz. Hiçbir arkadaşım istifayı düşünmesin, bize inanan, gönül veren arkadaşlarım birer üye getirerek davamıza olan inancımızı pekiştirmeliyiz. Kimse fitne peşinde koşmasın.. Birlikte Başaracağız Ve Genel Başkanımızı BAŞBAKAN yapacağız. Son gün olsa da üye yapmaya, küsen arkadaşımızı partiye kazandırmaya devam ediyoruz."

Ben İYİ Parti'nin ve Millet İttifakının bir ferdiyim İYİ Partiyi İktidar yapana kadar genel başkanımız başbakan yapana kadar çalışmaya devam edeceğim Telefonum 24 saat açıktır Gece gündüz demeden p