İstiklal Caddesi'ne Girmek İsteyen Vatandaşlar Kuyruk Oluşturdu

TAKİP ET

Çin Virüsü tedbirler kapsamında, İstiklal Caddesi'ndeki üç metrekareye 1 kişinin düşeceği şekilde yapılan düzenleme sonrasında caddeye giriş yapmak için sıra bekleyen vatandaşlar kuyruk oluşturdu.

Beyoğlu Kaymakamlığı tarafından dün alınan karar neticesindeyoğunluğun fazla olduğu Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi için yeni ek tedbirler alındı.

Ayrıca olarak bir çok bayanında istiklal'i kullandığını biliyoruz.

Bugün saat 10.00'dan itibaren geçerli olmak üzere, İstiklal Caddesi'nin Taksim Meydanı girişinden Tünel Meydanı'na kadar olan 1500 metrelik kısmı, fiziki engellerle kontrol altına alındı.

21 bin metrekare olan bu kesimde, üç metrekareye bir kişi düşecek şekilde en fazla 7 bin kişi aynı anda bulunabileceği düzenlemede, caddede kolluk ve zabıtanın mesafe kontrollerinde, belirlenen yoğunluğun aşıldığını tespit etmesi durumunda caddeye girişin durdurulacağı açıklanmıştı.

Bugün başlayan uygulama sonrasında İstiklal Caddesi'nin Tünel girişinde vatandaşlar caddeye giriş yapabilmek için kuyruk oluşturdu. 7 bin kişinin bulunmasına izin verilen caddeye girmek isteyen vatandaşların sırada beklediği görüldü.

istiklal caddesi kuyruk kişi sayısı getirilen istiklal caddesine girmek için kuyruk oluştu beyoğlu istanbul koronavirüs tedbir salgın içişleri bakanlığı beyoğlu kaymakamlığı 7 bin kişi sınırlama getirildi covid-19 t