İstiklal'de Seyyar Satıcılar Parfüm Almak İstemeyen Arap Turistin Kafasında Parfüm Şişesi Parçaladı

TAKİP ET

İstanbul İstiklal Caddesi'nde seyyar parfüm satıcıları, parfüm almak istemeyen Arap turisti tekme tokat dövüp başında parfüm şişesi parçaladı.

Dün akşam 18.00 sıralarında İstiklal Caddesi'nde bir parfüm satıcısı caddede yürüyen iki turistin yanına gelerek kendilerine parfüm satmak istedi.

Parfüm almak istemeyen turistler ve ısrarcı olan satıcı arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce caddede parfüm satan diğer satıcılar da kavgaya dahil oldu ve turistlere saldırdı.

Satıcıların saldırdığı Arap turistlerden biri bir mağazaya girerek satıcılardan kaçtı.

Dışarıda kalan Arap turist ise satıcılar tarafından yere düşürüldü.  Yere düştükten sonra da turisti darp etmeye devam eden satıcılar, Arap turistin yüzünde ve başında defalarca parfüm şişesi parçaladı. Aldığı darbelerden dolayı kendinden geçen turist yüzü kanlar içerisinde kaldı. Parfüm satıcıları hızla olay yerinden kaçarken, Arap turistin yardımına vatandaşlar koştu. Yaralı haldeki turist ambulansla hastaneye kaldırılırken polis, olayla ilgili çalışma başlattı.

Parfüm satıcılarından şikayetçi olduklarını söyleyen Arap turistlerden Mehdi Azimi ise “Gelip zorla adama parfüm satmak istiyorlar. Bu nasıl bir şekil ağabey, böyle bir şey mi olur? Taksim’in o tarafına gidiyorsun parfümcü geliyor, bu tarafına gidiyorsun parfümcü geliyor. Bir de adamlara orijinal diye dandik mal satıyorlar. Ağabey, artık biz bıktık” diye konuştu.
 

arap turist istiklal caddesi kavga parfüm satıcısı