İsveç'in Voleybol Antrenöründen Filenin Sultanları'na Övgüler

TAKİP ET

İsveç voleybol takımının antrenörü Ettore Guidetti, 2021 Avrupa Şampiyonası'na katılan A Milli Kadın Voleybol Takımımıza övgüler yağdırdı.

2021 Avrupa Şampiyonası'na katılan A Milli Kadın Voleybol Takımımız D grubu 3. maçında İsveç ile karşılaştı. Maçta Filenin Sultanları'nın 3'te 3 yapması üzerine mağlup olan takımını motive etmeye çalışan İsveç Milli Takımı'nın antrenörü Ettore Guidetti, milli takımımıza övgüler yağdırdı. 

Kendi oyuncularına moral verirken A Milli Kadın Voleybol Takımı'na karşı olumlu sözler söyleyen Guidetti, "Her zaman böyle bir takıma karşı oynama şansımız yok. Oynayın ve tecrübe kazanın. Pozitif ve agresif olun" dedi.

Filenin Sultanları'nın Büyük Başarısı

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Romanya'nın Kaloşvar kentindeki BT Arena'da oynanan karşılaşmada İsveç takımıyla bir araya geldi. Filenin Sultanları mücadelede ilk seti 31-29, ikinci seti 25-21 ve üçüncü seti de 25-11 yaparak 3-0 galibiyetle kazandı. 

Sırbistan, Romanya, Hırvatistan ve Bulgaristan'ın ortaklaşa düzenlediği şampiyonadaki 3. maçtan da galip ayrılan Filenin Sultanları yarın gerçekleşecek 4. maçta Finlandiya ile karşılaşacak.

a milli kadın voleybol takımı isveç antrenör övgü filenin sultanları