İtalya'daki Çeyrek Finale Gelecek Olan İngiliz Taraftarların Biletleri İptal Edildi

TAKİP ET

EURO 2020 çeyrek final maçının oynanacağı İtalya Roma'ya gelecek olan İngiliz taraftarların biletlerinin iptal edildiği bildirildi.

Yarın akşam Roma'da oynanacak olan Ukrayna-İngiltere EURO 2020 çeyrek final maçını izlemek için İngiltere'den bilet satın almış olan taraftarların biletlerinin iptal edildiği bildirildi.

İtalya'nın UEFA'ya yaptığı başvurunun kabul görmesinin ardından geçtiğimiz hafta başından bu yanan İngiltere'den bilet alanların Ukrayna-İngiltere maçı biletleri geçersiz sayılacak.

İtalya'nın Çin Virüsü salgınıyla mücadele etmek için uyguladığı önlemlere göre İngiltere'den İtalya'ya seyahat eden kişilerin 5 gün boyunca karantinada kalması gerekmekte. 

EURO 2020 için gelecek olan İngilizlerin bu uygulamayı delmesinden ve gerekli kontrolleri sağlayamayacağından endişe eden İtalya, söz konusu taraftarların biletlerinin geçersiz kılınması talebiyle UEFA'ya başvurmuştu.

UEFA'nın talebi onaylaması üzerine iptal edilen biletlerin sayısı tam olarak bilinmese de 2 bine yakın biletin iptal edildiği tahmin ediliyor.

İtalya'daki Çeyrek Finale Gelecek Olan İngiliz Taraftarların Biletleri İptal Edildi