İttifakı Eleştiren MHP'li İlçe Başkanı Görevden Alındı

TAKİP ET

MHP Çaycuma İlçe Başkanı Ersin Akyüz, AKP'li vekile ve AKP'li ilçe başkanına yaptığı eleştiri sonrası görevden alındı.

MHP Çaycuma İlçe Başkanı Ersin Akyüz, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, partisinin ittifak ortağı AKP'nin ilçede yeterli özveriyi göstermediğini dile getirdi.

AKP Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ve AKP Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yğit'e seslenen Akyüz, "Arkadaşlar Sayın Cumburbaşkanımızı talimatlarını neden dinlemiyorsunuz" diyerek seçimlerin uzakta olmadığını söyledi.

Akyüz'ün bu açıklamasından sonra partisi tarafından görevden alındığı aktarıldı. MHP Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse, olayı doğrulayarak "Karar genel merkezimizin takdiridir. Teşkilatımız bugün itibariyle kapatıldı. Şu ana kadar yeni bir atama yapılmadı" dedi.

Akyüz'ün AKP'yi eleştirdiği paylaşım şu şekilde:

"MHP Çaycuma İlçe Teşkilatı olarak Sayın Genel Başkanımız liderimiz Devlet Bahçeli beyin talimatları emirleri doğrultusunda Cumhur İttifakını savunup ona göre hareket etmektedir ama ittifak ortağımız ilçemizde aynı özveriyi göstermemektedir. İttifak ortağımızın İlçe Başkanı ve ilçemizin milletvekili aynı özveriyi göstermemektedir. Arkadaşlar Sayın Cumburbaşkanımızı talimatlarını neden dinlemiyorsunuz? 2023 ve 2024 seçimleri çok uzak değil. İttifak ruhu bizim için beka meselesi, sizlerde bu ittifak ruhuna saygı duyup ona göre hareket edin.”

mhp çaycuma zonguldak mhp'li ilçe başkanı il başkanı milletvekili zonguldak milletvekili ersin akyüz ahmet çolakoğlu birol yiğit seçimler görevden alındı genel merkez