İYİ Parti ABB Adayı Yıldırım, Mal Varlıklarıyla Gündemden Düşmeyen Rakiplerine Tepki Gösterdi: Peki Bunlar Gözümüze Sokulurken Neler Konuşturulmadı

TAKİP ET

İYİ Parti ABB Adayı Cengiz Topel Yıldırım, mal varlıklarıyla gündemden düşmeyen rakiplerine tepki gösterdi.

İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım, mal varlığını açıklayan ve bu konuyla gündemden düşmeyen iki rakibine tepki gösterdi. 

AKP Ankara Adayı Turgut Altınok, Ankara'daki arazileriyle gündeme gelmiş, CHP'li Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş ise Londra'daki konutuyla bu arazileri doğuş tokuş etmek istemişti. 

Seçim sürecinde bunların yerine daha önemli konular konuşulması gerektiğini söyleyen Yıldırım, nelerin konuşulmadığını sıraladı. Yıldırım, X'te yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 

"Belediye şirketlerindeki denetimsizliğin nasıl istismar edildiğini ve nerede olduğu belli olmayan milyarlarca lirayı konuşmadık.

Son 5 yılda belediye kadrosuna alınan bankamatik memurlarını konuşmadık.

Belediye kadrosunda bulunan sosyal medya trollerinin maaşını cebimizden ödediğimizi konuşmadık.

Yapılmayan metro hatlarını, çökme noktasına gelmiş şehir içi ulaşımı konuşmadık.

Kızılırmak’tan gelen asbestli suya her ay artan faturalar ödediğimizi konuşmadık.

Belediyenin kreş ve bakım evi hizmetlerine neredeyse hiç bütçe ayırmadığını ve bu konuda neler yapılması gerektiğini konuşmadık."

İYİ Partili Cengiz Topel Yıldırım sözlerini şöyle bitirdi: 

"Sevgili Ankaralılar, Daha iyi, daha medeni bir hayatı hak ediyoruz. Ankara siyasetini bu tip ilkel tartışmalardan kurtarmamız gerekiyor. Buna tepki vermezsek 94 yılında Gökçek ile başlayan ve şimdi de Yavaş ile devam eden siyasi kültüre mahkum olacağız."

cengiz topel yıldırım mansur yavaş turgut altınok mal varlık belediye Ankara Büyükşehir Belediyesi ankara büyükşehir belediyesi abb