İYİ Parti Adayı İzsiz'in, Şehit Fırat Çakıroğlu'nu Katleden Teröristin Akrabalarının Düğününde Eğlendiği Ortaya Çıktı

TAKİP ET

İYİ Parti'nin İstanbul 3. bölge 2. sıra milletvekili adayı Seyithan İzsiz'in geçmişte attığı tweet'lerde PKK'lılara şehit diyen Şerafettin Elçi'ye taziye dilediği, FETÖ'cülere hocam dediği ve mürteci Kürt Said için Bediüzzaman lakabını kullandığı ortaya çıkmıştı. Şimdi de İzsiz'in şehit Fırat Çakıroğlu'nun katilinin akrabasının düğününde eğlendiği fotoğrafı gündeme bomba gibi düştü.

İYİ Parti’nin aday listeleri tepki çekmeye devam ediyor. Daha önce Kürtçü Şerafettin Elçi’ye taziye sunan ve FETÖ’den ihraç edilen kamu görevlilerine “hocam” diye hitap eden İYİ Parti’nin İstanbul 3’üncü bölgeden 2’nci sıraya yazdığı Seyithan İzsiz’in bir skandalı daha ortaya çıktı.

İYİ Parti'nin Skandal Adayı: PKK'lılara Şehit Diyen Kişiye Taziye Sunan, FETÖ'cülere Hocam Diyen Seyithan İzsiz

Kendini, “Milliyetçi-Demokrat-Kalkınmacı” şeklinde tarif eden İYİ Parti’nin Milletvekili adayı olan İzsiz’in; Şehit Fırat Çakıroğlu’nun katilinin akrabasının düğününde eğlendiği ortaya çıktı.

Seyithan İzsiz'in, Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun katili olan Nurullah Semo'nun akrabalarının düğününden fotoğraf paylaştığı görüldü.

İYİ Parti sessizliğini koruyor

İYİ Parti’nin skandal adayı Seyithan İzsiz ile ilgili sessizliği sürüyor. Parti yönetimi ve Genel Başkan Meral Akşener, İzsiz’in adaylığına ilişkin herhangi bir açıklama yapmadı. İYİ Parti seçmenleri ise İzsiz’in adaylığına tepki göstererek, partinin milliyetçi-demokrat-kalkınmacı kimliğine zarar verdiğini belirtiyor.