İYİ Parti, Bursa'da Suriyeli Sığıntıların Saldırısına Uğrayan Türk Gencini Ziyaret Etti

TAKİP ET

İYİ Parti milletvekili Selçuk Türkoğlu ve beraberindeki İYİ Parti Bursa İl Yönetimi, Bursa'da Suriyeli sığıntılar tarafından öldüresiye dövülen Türk gencini ve ailesini ziyaret etti.

İYİ Parti milletvekili Selçuk Türkoğlu ve beraberindeki İYİ Parti Bursa İl Yönetimi, Bursa'da Suriyeli sığıntılar tarafından öldüresiye dövülen Türk genci Erkan Sarı'yı ve ailesini ziyaret etti. 

Ziyarete ilişkin vekil Türkoğlu açıklama yaptı. 

"Karacabey’de bir grup Suriyeli tarafından öldüresiye dövülen Erkan Sarı ve ailesine İYİ Parti Bursa İl Başkanımız @DrMehmethsngl , Karacabey ilçe Yöneticilerimiz Ugur Oral , Zubeyde Karadeniz ve belediye Meclis üyemiz @gizemozmenarda ile birlikte geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Mağdur gencimizin ve ailesinin ağzından hadiseyi tüm ayrıntılarıyla dinledik. İlçe Emniyet Müdürümüzle de istişare ettiğimiz olayın, aslında gelecekte kuvvetle muhtemel daha başka çatışmaları haber verdiği ve sığınmacı meselesinin başımıza daha büyük tehlikeler getireceği çok açık. Umarız, böylesine bir beka sorununu başımıza bela eden İktidar, akıl tutulmasından vazgeçip, sığınmacı sevdasına artık bir son verir. Sarı ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletirken; yanlarında olduğumuzu, ihtiyaç duyacakları her türlü hukuki desteği avukatlarımızla sağlayacağımızı da ifade ettik."

ifadelerini kullandı.

 

iyi parti bursa sığıntı bursa sığınmacı bursa mülteci bursa kaçak göçmen bursa