İYİ Parti'den İstifa Eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, Deva Partisi'ne Katıldığı İddialarını Reddetti

TAKİP ET

İYİ Parti'den istifa eden İstanbul milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu Deva Partisi'ne katıldığına dair çıkan iddiaları reddetti.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, partisinin kuruluş amaç ve ilkelerinden bir süredir uzaklaştığını belirterek istifa ettiğini duyurmuştu. Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“Kurucular Kurulu üyesi olduğum İYİ Parti üyeliğinden istifa etmiş bulunmaktayım. Kuruluş amaç ve ilkelerimizden bir süredir uzaklaşmış olmanın üzüntüsü içerisindeyim. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemin çıkarlarına öncelik vererek çalışmalarıma devam edeceğim.”

İYİ Parti’den istifa eden İstanbul milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu Deva Partisi’ne katıldığına dair çıkan iddiaları reddetti. Siyasete bağımsız İstanbul Milletvekili olarak aktif bir şekilde devam etmekte olduğunu duyuran Yanıkömeroğlu, sosyal medya hesabından iddiaların asılsız olduğunu açıkladı.

İYİ Parti'den istifa edip Deva Partisi'ne katıldığı iddialarını reddeden İstanbul milletvekili Salim Ensarioğlu da sosyal medya hesabı üzerinden şu açıklamada bulundu:

"Bugün bazı haber sitelerinde ve sosyal medya platformlarında DEVA Partisine geçtiğim yönünde haberler yapılmaktadır.

Deva Partisinin değerli genel başkanı Sayın Ali Babacan ve çok değerli bir çok siyasi parti genel başkanları tarafından partilerine davet edildim. Ancak Deva Partisi dahil herhangi bir siyasi partiye katıldığım haberleri doğru değil."

iyi parti istifa istanbul milletvekili ayşe sibel yanıkömeroğlu salim ensarioğlu deva partisi