İYİ Parti'den Kampanya Filmi: Adil Türkiye

TAKİP ET

İYİ Parti, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler öncesi ikinci seçim videosunu yayınladı. Videoda, partinin kalkınma politikalarının mimarı Ümit Özlale, gelir eşitsizliği ve yoksullukla mücadele edeceklerini söyledi.

İYİ Parti, seçimlere sayılı günler kala seçim kampanyasını hızlandırdı. Parti, “Adil Türkiye” sloganıyla başlattığı iletişim kampanyasının ikinci videosunu sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Videoda, İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale’nin vatandaşlarla yaptığı sohbetler yer aldı. Özlale, 21 yıllık AKP iktidarının yarattığı gelir eşitsizliği, sosyal adaletsizlik ve yoksulluk sorunlarına dikkat çekti.

Özlale, İYİ Parti’nin bu sorunları çözmek için Cumhuriyet değerlerine bağlı kalarak kalkınma politikaları üreteceğini belirtti. Özlale, “Biz yoksulluğu yöneten değil, yoksulluğun olmadığı bir Türkiye istiyoruz. Biz insanlarımızın fırsatlarını eşitleyen bir Türkiye istiyoruz. Biz insanlarımızın zenginlikte ve mutlulukta eşit olduğu bir Türkiye istiyoruz” dedi.

Özlale, şu ifadeleri kullandı:

"Kimsesizlerin kimsesi olan Cumhuriyet vizyonumuzla; toprağının değerini bilen, insanlarına yatırım yapan gelirini adil bölüşen bir Türkiye. Sosyal adaletsizliğe getirdiğimiz çözümlerimizle, her bir vatandaşının her daim yanında olan bir Türkiye. Hiçbir çocuğun aç kalmayacağına dair sözümüzle, yoksulluğu yöneten değil, yoksulluğun olmadığı bir Türkiye. 1923’ten 2023’e uzanan gücümüzle milletini zenginlik ve mutlulukta eşitleyen bir Türkiye. Başarabilir miyiz? Elbette başarabiliriz. Çünkü 14 Mayıs’tan sonra; sadece hukukun üstünlüğünü ve yargı bağımsızlığını sağlayan değil, 85 milyonunun fırsatlarını eşitleyen adil bir Türkiye konuşulacak. Türkiye eşitlenecek, eşitlendikçe büyüyecek."

Video, İYİ Parti’nin kampanya sloganı olan; "Çünkü 14 Mayıs’tan sonra; Türkiye tarih yazacak" sözleriyle sonlandı.

ümit özlale İYİ Parti Kampanya filmi türkiye tarih yazacak yoksulluk adil türkiye