İYİ Parti'den 'Yaşatan Türkiye' Videosu

TAKİP ET

İYİ Parti, seçim kampanyası kapsamında bir video daha yayınladı. Videoda, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 'Yaşatan Türkiye' vizyonu anlatıldı.

İYİ Parti, seçim kampanyası kapsamında bir video daha yayınladı. Videoda, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “Yaşatan Türkiye” vizyonu anlatıldı.

İYİ Parti’den yapılan açıklamaya göre, partinin seçim kampanyası serisinin son videosu “Yaşatan Türkiye” oldu. Videoda, “14 Mayıs’tan itibaren milletimize, Cumhuriyetimizin ikinci asrında; Yaşatan Türkiye’yi ve yeni bir toplumsal sözleşmeyi vadediyoruz” notuyla paylaşıldı.

Videoda, 21 yıllık AKP iktidarının neden olduğu yoksulluk, çaresizlik, kadın cinayetleri, genç ölümleri ve deprem felaketi gibi sorunlara dikkat çekilirken, İYİ Parti’nin yaşatan bir Türkiye inşa etme hedefi vurgulandı.

Videoda şu ifadeler yer aldı:

“Ne yazık ki bugün AK Parti iktidarın neden olduğu 20 yıllık yıkımın sonucunda insanlarımız artık yaşayamıyor. Bu beceriksiz iktidar yüzünden içini boğan dertlerden nefes bile alamıyor. Büyük bir afetin asrın felaketine dönüşmesini izlediler. İnsanlarımızı yaşatamadılar.

“Kadınları yaşatamadılar”

O saatte orada ne işi varmış?” diye suçladılar. Ceren’leri, Özgecan’ı, Şule’yi, Pınar’ı, Emine’yi, Raziye’yi, Dilara’yı ve daha nice kadını yaşatamadılar.

Cebine 50 lira sıkıştırmaya çalıştıkları; Dilek Özçelik’i yaşatamadılar.

“Enes Kara’yı yaşatamadılar!”

Umutsuzluğa hapsettiler. Sesini duymadılar. Yardımına koşmadılar. Enes Kara’yı, yaşatamadılar.

“Fedai öğretmenimizi yaşatamadılar”

En son neyinizi kaybettiniz?’ sorusuna; ‘hayallerimi’ diye cevap veren Fedai öğretmenimizi yaşatamadılar.

“Sinan Ateş’i yaşatamadılar”

Katilleri, azmettiricileri, alçaklığa ortak olanları, bilmezden geldiler. Yargı süreçlerine, müdahale ettiler. Gencecik bir akademisyenin kanını, yerde bıraktılar. Yani Sinan Ateş’i de yaşatmadılar.

Adaletin dönüp dolaşıp bir gün en çok kendilerine lazım olacağını unutuyorlar.

‘’Türkiye’de yaşamanın bu kadar zor olmasını reddediyoruz’’

Devletimizin beceriksiz bir iktidarın elinde içine düşürüldüğü bu acizliği reddediyoruz. Milletimizin içine düşürüldüğü bu çaresizliği reddediyoruz. Türkiye’de yaşamanın, bu kadar zor olmasını, reddediyoruz. 14 Mayıs’tan itibaren, milletimize; Cumhuriyetimizin, ikinci asrında; yaşatan bir Türkiye’yi ve yeni bir toplumsal sözleşmeyi vadediyoruz.”

iyi parti yaşatan türkiye meral akşener istanbul sözleşmesi ceren şule çet özgecan aslan fedai dilek özçelik enes kara sinan ateş fedai altun