İYİ Parti'den Yeni Kampanya Filmi: Güçlü Türkiye

TAKİP ET

İYİ Parti, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri için hazırladığı seçim kampanyasını sosyal medya hesaplarından paylaştı. Parti, 'Türkiye Tarih Yazacak' sloganıyla yaptığı kampanyada ekonomi politikalarını anlattı.

İYİ Parti, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri için hazırladığı seçim kampanyasını sosyal medya hesaplarından paylaştı. Parti, “Türkiye Tarih Yazacak” sloganıyla yaptığı kampanyada ekonomi politikalarını anlattı.

Prof. Dr. Bilge Yılmaz'dan "Sürdürülebilir Büyüme"Vurgusu

Partinin son paylaştığı videoda İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz yer aldı. Yılmaz, videoda Türkiye’nin ekonomik sorunlarına değinerek, İYİ Parti’nin çözüm önerilerini dile getirdi.

"Bir Şey Değişecek, Her Şey Değişecek"

Yılmaz şu ifadeleri kullandı:

"Sürdürülebilir büyümeye odaklı vizyonumuzla; savunma, tarım, enerji gibi stratejik sektörlerde kendi kendine yeten bir Türkiye...

İstikrarsızlığa getirdiğimiz çözümlerimizle; öngörülebilir, şeffaf ve tutarlı politikalarla hızla büyüyen bir Türkiye...

Kapsayıcı bir zengileşme sözümüzle; çalmayan, çaldırmayan, çalışan, üreten ve liyakatle kalkınan bir Türkiye...

Zengin kaynaklarımızdan, devasa büyüme potansiyelimizden aldığımız gücümüzle Dünya'da öne geçen bir Türkiye...

Hayata geçecek mi? Elbette geçecek. Çünkü 14 Mayıs'tan sonra gelecek nesillerine enkaz bırakan değil, gençleriyle başaran güçlü bir Türkiye konuşulacak! Bir şey değişecek, her şey değişecek. 

Çünkü 14 Mayıs’tan sonra, Türkiye tarih yazacak!"

iyi parti güçlü türkiye bilge yılmaz prof. dr. bilge yılmaz kampanya