İYİ Parti Erzurum'da Toplu İstifa: Törenle AKP'ye Katıldılar

TAKİP ET

İYİ Partili Erzurum il ve ilçe belediye meclis üyeleri istifa ederek AKP'ye geçti.

İstifalarını veren İYİ Parti, Horasan İl Meclis Üyesi Kenan Kaya, İYİ Parti İlçe Belediye Meclis Üyesi Orhan Kutluk ve İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Adayları Halit Aydemir, Recep Sazil ve Yusuf Ulusoy törenle AKP'ye geçti.

AKP Erzurum İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilen rozet takma töreninde AKP İl Yönetimi'nin yanı sıra Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, diğer AKP'li ilçe belediye başkanları ve AKP Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz hazır bulundu.

Anketlerde partilerinden oy çaldığı görülen İYİ Parti'den partilerine geçiş olduğu için sevinçli olan AKP İl Başkanı Mehmet Emin Öz törende yaptığı konuşmada "Kısır çekişmelerden ve uydurma haberlerden medet umarak oy avcılığı yapan muhalefetin aksine eser siyaseti ile halkının hizmetinde bulunan AK Parti, takdir kazanmaya devam etmektedir" dedi.

"Bugün İYİ Parti'den aramıza katılım yapan arkadaşlar da bu eser siyasetini takdir ederek hizmet yarışına katılmak için partimizi tercih etmiştir zira Türkiye'nin kısır çekişmelerden, uydurma haberlerden ve suni gündemlerden elde edeceği bir kazanç yoktur" diyen Öz, "Gelecek, AK Parti'nin takip ettiği eser siyasetinin başarıya uluşmasıyla kurtulacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle katılım yapan arkadaşlarımızı tebrik ediyor, eser siyaseti yarışında halkına hizmet vermek isteyen tüm vatandaşlarımızı da partimiz çatısı altına davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Son Ankette İYİ Parti ve AKP

İstanbul Ekonomi Araştırma'nın son yayımlanan anketinde AKP'nin oy oranı kararsızlar dağıtıldıktan sonra yüzde 29,9 iken İYİ Parti'nin oy oranı yüzde 15,3 olarak ölçülmüştü.

İYİ Parti Erzurum'da Toplu İstifa Törenle AKP'ye Katıldılar