İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Görevinden İstifa Etti

TAKİP ET

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, istediği yetkinin verilmemesi gerekçesiyle görevinden istifa ettiğini duyurdu.

İl ve ilçe teşkilatlarının yetersiz olduğunu ve bunları düzenlemek için istediği yetkinin verilmemesi nedeniyle İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu görevini bıraktı.

Görev alanında yaptığı tespitleri bir rapor halinde Genel Başkan Akşener'e sunduğunu belirten Hocaoğlu, partinin kuruluş sürecinde ortaya çıkarılan teşkilatlarının revize edilmesi gerektiğini açıkladı.

"İYİ Parti İl Başkanlığı'ndan ayrıldım ancak partinin bir neferiyim. Göreve geldiğimde Gaziantep'te, İYİ Parti'yi iktidar yapacağıma dair söz vermiştim. Bunu yapamazsam da istifa edeceğimi söylemiştim. Yaptığım tespitleri rapor olarak genel başkanımıza sunmuştum. Kuruluş aşamasında yönetim oluşturuldu ve bunun revize edilmesi gerektiğini söyledim. Çünkü mevcut il ve ilçe teşkilatlarımız partimizi iktidara taşıyacak yapıda değil. Bu değişim için yetki istedim. Kabul edilmeyince de istifamı istedim" diyen Hocaoğlu, istifasını açıkladıktan sonra Gaziantep Milletvekili Hüseyin Filiz hariç partinin her kademesinden telefon aldığını belirterek yürüttüğü Yüksek İstişare Kurulu Üyeliği ve Genel Başkan Danışmanlığı görevlerinin İYİ Parti Genel Merkezi'nin kararına göre belirleneceğini kaydetti.

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu istediği yetkinin verilmemesi gerekçesiyle görevinden istifa ettiğini duyurdu İYİ Parti İl Başkanlığı'ndan ayrıldım ancak partinin bir neferiyim