İYİ Parti Genç Teşkilatlanma Başkanı Onur Hondoroğlu, Ankara 1. Bölge'den Milletvekili Aday Adayı Oldu

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri için aday adaylığı başvuru süreci devam ederken, İYİ Parti Genç Teşkilatlanma Başkanı Onur Hondoroğlu, Ankara 1. seçim bölgesinden milletvekili olabilmek için İYİ Parti Genel Merkezine aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri için aday adaylığı başvuru süreci devam ederken, İYİ Parti'de genç adaylar, milletvekili aday adaylıklarını açıklamaya devam ediyor.

İYİ Parti Genç Teşkilatlanma Başkanı Onur Hondoroğlu, Ankara 1. seçim bölgesinden milletvekili olabilmek için İYİ Parti Genel Merkezine aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Daha önce Kurucu Çankaya Gençlik Kolları İlçe Başkanı ve Gençlik Kolları Ankara İl Başkanı olarak görev yapan 32 yaşında bir harita mühendisi olan Hondoroğlu, iki seneyi aşkın bir süredir 81 ilden sorumlu olduğu Genel Merkez Genç Teşkilatlanma Başkanı olarak görev yapıyor.

Hondoroğlu’nun başvuru yaptığı sırada İYİ Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Fatih Koca ve Gençlik Kolları Bölge Koordinatörü Çağdaş Çelik de kendi seçim bölgelerinden milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu. Koca Ankara 3. bölgeden, Çelik ise memleketi Eskişehir’den aday adayı oldu.

 

Onur Hondoroğlu İYİ Parti milletvekili aday adayı