İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel ve İYİ Partili Milletvekili Selcan Taşçı, Batuhan Çolak ve Süha Çardaklı'yı Ziyaret Etti

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Avukat Ünzile Yüksel ve İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Selcan Taşçı, Sincan Cezaevi'nde tutuklu gazeteciler Batuhan Çolak'ı ziyaret etti. Süha Çardaklı'nın sağlık durumu takip edildi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Avukat Ünzile Yüksel ve İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Selcan Taşçı, Sincan Cezaevi’nde tutuklu gazeteciler Batuhan Çolak'ı ziyaret etti. Süha Çardaklı'nın sağlık durumu takip edildi.

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Selcan Taşçı Hamşıoğlu X/Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Bu sabah, Genel Başkan Yardımcımız Avukat Ünzile Yüksel ile birlikte, Sincan Cezaevi’nde tutulan gazeteci Batuhan Çolak’ı ziyaret ettik; aynı saatlerde hastanede stenti çıkarılan Süha Çardaklı’nın da sağlık durumunu takip ettik. Her ikisi de iyi. Her ikisi de Türkiye’nin sığınmacı istilası altında olduğunu haber vermenin bir suç değil, her Türk genci için ödev olduğunun farkında…" ifadelerini kullandı.

 

süha çardaklı batuhan çolak ünzile yüksel selcan taşçı iyi parti