İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Hastaneye Kaldırıldı

TAKİP ET

Akşener'in kalp ritim bozukluğu nedeni ile hastaneye kaldırıldığı ve tedavi altında olduğu öğrenildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hastaneye kaldırıldı.

Kalp ritim bozukluğu nedeni ile hastaneye kaldırılan Akşener, Kavaklıdere’deki Güven hastanesine götürüldü.

Bu akşam müşahede altında tutulacağı öğrenilen Akşener’in kalp ritim bozukluğu ve çarpıntı sebebiyle hastaneye kaldırıldığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Konuya ilişkin açıklama yapan İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Akşener'in sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.

Twitter hesabından açıklama yapan Zorlu, "Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener bugün hafif bir çarpıntı şikayeti ile akşam saatlerinde Ankara Güven Hastanesi’ne intikal etmiş olup çok şükür yapılan tetkiklerinde bir sorun tespit edilmemiştir. Yarın taburcu olması planlanmaktadır. Milletimizin bilgilerine saygıyla sunarız." ifadelerini kullandı.

Güven Hastanesi'nden Açıklama

Akşener'in müşahede altında tutulduğu Güven Hastanesi'nden yapılan açıklamada "İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener 12.01.2023 tarihinde (bugün) hafif bir çarpıntı şikayeti ile Ankara Güven Hastanesi'ne başvurmuştur. Yapılan tetkiklerinde sorun tespit edilememiştir. 13.01.2023 tarihinde (yarın) taburculuğu planlanmıştır." ifadeleri yer aldı.

Liderlerden Geçmiş Olsun Mesajı

Akşener'in hastaneye kaldırılmasının ardından ilk geçmiş olsun mesajı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan geldi. Yavaş, "Kalp çarpıntısı ritim bozukluğu sebebiyle hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanımız Sn. @meral_aksener'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı. 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da "İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın 
@meral_aksener'in rahatsızlığı sebebiyle hastaneye kaldırıldığını üzülerek öğrendim. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Altılı Masa içerisinde yer alan liderlerden şimdiye kadar sadece Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu geçmiş olsun mesajı paylaştı. Akşener'i arayan ve durumu hakkında bilgi alan Karamollaoğlu, "Geçirdiği bir rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanı @meral_aksener Hanımefendi’nin sağlık durumunun iyi olduğu bilgisini aldım. Bir kez daha kendisine ve İYİ Parti camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum." dedi. 

Kılıçdaroğlu Akşener'i Hastanede Ziyaret Etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hastaneye gelerek İYİ Parti Lideri Meral Akşener'e 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu.


 

akşener akşener hastaneye kaldırıldı meral akşener kalp ritim bozukluğu