İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Yalova'da Ankapark'ın Dinozorlarını Diline Doladı

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Yalova'yı ziyaret etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yurt gezilerine devam ediyor. Yalova'nın Armutlu ve Termal ilçelerini ziyaret eden Akşener, AKP'li gençlerle Soylu ve Captagon tartışmasına girdi.

İYİ Parti Lideri Akşener ve AKP'li Kızlar Arasında 'Soylu' Tartışması

Medyascope'un haberine etrafını saran Yalovalılara hitap eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, AKP'li eski Ankara Büyükşehir Belediyesi yönetiminin 801 milyon dolar harcadığı ve sonunda çürüyerek kullanılamaz hale gelen Ankapark'ı diline doladı.

İYİ Parti'den 'Dinozorlar' Videosu

Ankapark'a harcanan 14 milyar lirayla neler yapılabileceğini anlatan Akşener, "Cebinizden çıktı, cebinizden! Sizin cebinizden çıktı, düşünebiliyor musunuz? Çarpışan arabaların çarpışamadığı bir park var, yeryüzünde bir numara! Peki bu 14 milyar lira ile 24 milyar lirayı bir araya topladığımızda kaç yapıyor? 38 milyar lira! Kimin cebinden çıktı? Sizin! Hastanenizin dışında kaç tane fabrika yapılır, kaç tane gencimize istihdam yaratılırdı? Bütün KYK borçları affedilebilirdi. Onlar, devlet tarafından 'ben ödeyeceğim' denilebilirdi ve bütün çocuklarımıza, ilkokuldan lise sona kadar okuyan bütün çocuklarımıza kahvaltı ve öğle yemeğini bedava verebilirdik. Büyük şehirlerde bodurluk başladı bodurluk!" diye konuştu.

20 Yıldır AKP'ye Oy Veren Kadın Dert Yandı

Esnafları ziyaret eden Akşener, 20 yıl boyunca AKP'ye oy verdiğini belirten bir kadınla dertleşti. Çocuklarının okuduğunu ancak işsiz olduğunu, genel sağlık sigortası nedeniyle çocuklarının iş bulmadan borçlandırıldığını belirten vatandaş, "İstanbul'da oturuyorum. 20 yıldır da AKP üyesiyim. Fatih'te AKP'ye çok çalıştım. Ama artık yeter. Bıktık. Artık bu atanamama. Ben iş istiyorum çocuklarıma ama maalesef 4 yıldır biri, 7 yıldır biri..." ifadelerini kullandı.

iyi parti genel başkanı meral akşener yalova ankapark dinozorlarını diline doladı