İYİ Parti Hatay Milletvekili Adayı Gökhan Zan: Hatay'ı Ayağa Kaldırıp Sahalara Döneceğim

TAKİP ET

İYİ Parti Hatay Milletvekili adayı Gökhan Zan, seçim çalışmaları kapsamında halkla buluştu. Zan, Hatay'ın sorunlarını çözmek için mücadele edeceğini ve futbol hayatına devam edeceğini söyledi.

İYİ Parti Hatay Milletvekili adayı Gökhan Zan, seçim çalışmaları kapsamında halkla buluştu. Zan, Hatay'ın sorunlarını çözmek için mücadele edeceğini ve futbol hayatına devam edeceğini söyledi.

Zan: "Kimseye yalvarmak istemiyoruz"

İYİ Parti Hatay 2. sıradan milletvekili adayı olan eski milli futbolcu Gökhan Zan, Hatay'da eşi ile birlikte yaptığı bir konuşmada seçildiği takdirde Hatay'ın sorunlarına duyarsız kalmayacağını ifade etti. Zan, "Bir daha hiçbir Hataylının hiçbir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının kimseye yalvararak yardım istemek zorunda kalmasını istemiyorum. Depremden sonra her yurt severin yaptığı gibi tüm kampanyaların içinde olacağım ve yeniden Hatay’ım için kampanyalar başlatacağım. Hatay’ı yeniden yaşatmak için hiçbir zaman elimi taşın altından çekmeyeceğimize söz veriyorum." dedi.

Zan, Hatay'ın köklü tarihine uygun kalıcı konutlar, demografik yapı, eğitim, spor, kültür, sanat ve ticaret alanlarında gelişmesi için çalışacağını belirterek, "Hatay’da milletvekili adayı olan herkeste bu anlayışı düstur edinerek ellerinden geleni yapacaklarına yürekten inanıyorum. Hiç merak etmeyin Hatay’ın köklü tarihine uygun kalıcı konutlar, demografik yapı, eğitim, spor, kültür, sanat ve ticaret eskisinden çok etkin çok daha sağlam olana dek sizin sesiniz olacağıma söz veriyorum." diye konuştu.

"Eşofmanlarımı giyip tekrar kendimi ait hissettiğim yeşil sahalara geri döneceğim"

Zan, seçim çalışmalarının ardından futbol hayatına devam edeceğini de açıkladı. Teknik direktör olacağının sinyallerini veren Zan, "Sizin sesiniz olmaya devam edeceğim. Sonrasında ne yapacağımı merak edenler; eşofmanlarımı giyip tekrar kendimi ait hissettiğim yeşil sahalara geri döneceğim.” dedi.

iyi parti gökhan zan hatay