İYİ Parti, Hüseyin Örs'e Saldıran Zafer Işık Hakkında 'Adam Öldürmeye Tam Teşebbüs'ten Şikayetçi Olacak

TAKİP ET

Bütçe görüşmeleri sırasında TBMM'de İYİ Partili ve AKP'li vekiller arasında yumruklaşma yaşandı. AKP Bursa Milletvekili Zafer Işık'ın İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'e yumruk atması sonucu Örs'ün kafasında açılma meydana geldiği belirtildi.

Kalbinde pil olduğu belirtilen Örs'ün pil değişikliği için bir gün yoğun bakımda uyutulacağı ifade edildi.

AKP'li Zafer Işık ise "Zaman zaman Genel Kurul’da böyle şeyler olur" ifadeleriyle kendisini savundu. 
"Olayın kendilerinden kaynaklanmadığını ve özür dilemeyeceğini" söyleyen Işık, kendisinin kamuoyuna bir açıklama yapmayacağını AKP grubu ‘lüzum görürse’ açıklama yapılacağını söyledi

Adam Öldürmeye Tam Teşebbüs

Halk TV'de yayınlanan 'Kayda Geçsin' programına katılan İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, AKP'li Zafer Işık hakkında 'adam öldürmeye tam teşebbüs' suçundan suç duyurusunda bulunacaklarını bildirdi.

Poyraz açıklamasında, "İki buçuk dakika daha geç gelseymiş bugün Hüseyin Örs hakkında 'merhum' diye konuşabilirdik. Bununla ilgili hem TBMM doktorları hem de Güven Hastanesi doktorları, gerekli raporları resmi mercilere bildirdiler. Biz de Hüseyin Bey kendine geldikten sonra kendisinden vekaletnamesini alıp bu sürece ilişkin Sayın Genel Başkanımızın da dikkatli ve titiz takibiyle birlikte 'adam öldürmeye tam teşebbüsten' dolayı gerekli suç duyurularında bulunacağız" ifadelerini kullandı.

hüseyin örs iyi parti zafer ışık uğur poyraz şikayet adam öldürmeye tam teşebbüs