İYİ Parti İBB Meclis Üyelerinin Tümü Kesin İhraç Talebiyle Disipline Sevk Edildi

TAKİP ET

İYİ Parti'nin 'İbrahim Özkan' kararında imzası bulunan tüm İBB meclis üyeleri, kesin ihraç talebi ile disipline sevk edildi.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İbrahim Özkan'ın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in isteği üzerine istifa eden ve meclis üyelerinin oy birliği ile daha sonra tekrar İYİ Parti Grup Başkanvekili seçilmesinin kabul edilemez olduğunu ifade etti ve bu kararın altında imzası bulunan bütün İYİ Parti İBB meclis üyelerinin kesin ihraç talebi ile disipline sevk edildiğini açıkladı.

Kulis | İYİ Parti'de Paralel Ekrem İmamoğlu Yapılanması

Coşkun, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

''Kamuoyunun dikkatine ; İYİ Partimizin İBB Grup Başkanvekilinin istifası, dün bir araya geldiğimiz bir toplantının ardından bizzat şahsım tarafından istenmiş ve İbrahim Özkan da bu doğrultuda görevinden istifa etmiştir. Buna rağmen bazı İYİ Parti İBB Meclis Üyelerinin, bilgim dışında ve teamüllere aykırı olarak kendisini yeniden Grup Başkanvekili seçmesi kabul edilemez. Bu doğrultuda, bu kararın altında imzası bulunan bütün İBB Meclis Üyelerinin “kesin ihraç” talebiyle disipline sevk edilmiştir. Saygılarımla İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun''

 

iyi parti son dakika meral akşener ibb kesin ihraç disipline sevk yücel coşkun ibrahim özkan ekrem imamoğlu