İYİ Parti, İletişim Başkanlığı'na Bağlı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi Hakkında Meclise Soru Önergesi Verdi

TAKİP ET

İYİ Parti, milletvekili Adnan Beker aracılığıyla İletişim Başkanlığı'na bağlı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi hakkında meclise soru önergesi verdi.

İYİ Parti, milletvekili Adnan Beker aracılığıyla İletişim Başkanlığı'na bağlı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) hakkında meclise soru önergesi verdi.

İYİ Partili Emir A. Gürbüz, Twitter/X hesabından yaptığı paylaşımda "Savcılığın Muhbir ve Aykırı soruşturmasında kamuoyunda çıkan haberlerin hangisinin doğru hangisinin yalan olduğuna dair "teyit" mercii üst otorite kabul ettiği @dmmiletisim hakkında İYİ Parti Milletvekili Sayın @AdnanBekerr aracılığıyla soru önergesi verdik." ifadelerini kullandı.

AKP'li Cumhurbaşkanı'na ve İletişim Başkanlığına bağlı olarak çalışan "teyit" biriminin çalışmaları ve çalışma yöntemi hakkında bilgi istendi.

İYİ Partili Emir A. Gürbüz, DMM'nin mevcut işleyişini "distopya" olarak nitelendirdi. Gürbüz "Siyasi idareye bağlı bir kurumun keyfiyetine göre neyin doğru neyin yanlış olduğunun belirlenmesi distopyadır. Bu kurum hangi yasaya göre işlemekte kim tarafından denetlenmektedir?" dedi.

 

 

İYİ Partili Adnan Beker Soru Önergesi Verdi

İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker, gözaltına alınan Türk milliyetçisi gazetecilerle ilgili TBMM'ye soru önergesi verdi. Beker, X hesabından AKP'li Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a İletişim Başkanlığına bağlı “Dezenformasyon ile Mücadele Merkezi”nin çalışmaları ve yetkileri ile ilgili yönelttiği soruları paylaştı.

Beker'in paylaşımı şu şekilde:

 

 

 

 

iyi parti dezenformasyon dezenformasyonla mücadele merkezi dmm