İYİ Parti İstanbul'da Vatandaşa Azerbaycan Bayrağı Dağıttı

TAKİP ET

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı, Eyüpsultan'da gerçekleştirdiği kan bağışı etkinliği ve esnaf ziyaretinin ardından Cumhuriyet Bayramı'nı tebrik etmek için vatandaşlara Türkiye Cumhuriyeti bayrağı dağıttı. 'Her zaman biriz ve beraberiz' mesajı verilen etkinlikte yanı sıra Azerbaycan bayrağı da dağıtıldı.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı, bugün Eyüpsultan’daki Kızılay kan bağışı çadırını ziyaret etti. 

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun da katıldığı ziyarette Kavuncu ve Partililer, kan bağışı süreciyle ilgili bilgi aldı. Partililerin yoğun katılım gösterdiği kan bağışı için Kavuncu, “Kan bağışı için toplum olarak bir duyarlılık göstermemiz gerekiyor. Malum Covid-19 salgınından ötürü kan stoklarında da ciddi bir azalma söz konusu. Ayrıca bu süreçte dikkatli olmamız şart. Kızılay yetkilileri de ellerinden gelen gayreti ve özveriyi gösteriyorlar. Biz de İstanbul teşkilatı olarak tam destek veriyoruz” dedi.

"Ekonomi Politikaları İyi Yönetilse Bu Kadar Etkilenmezdik"

Kavuncu, Kızılay kan bağışı çadırını ziyaretinin ardından Eyüpsultan’daki esnafları ziyaret eden Kavuncu, esnafa Türkiye ve Azerbaycan bayrağı da dağıttı. Ekonomideki durgunluğa da değinen Kavuncu, “Bu tabii bize has bir şey değil, bütün dünyada yaşanan bir şey. Bu realiteyi de görmek lazım. Fakat şunu söylüyoruz; ekonomi politikaları iyi yönetilseydi biz bundan bu kadar etkilenmezdik. Almanya’da Gayrı Safi Milli Hasılanın yüzde üçü oranında para dağıtılıyor. Fransa’da da benzer bir durum söz konusu. Bizde olsa dağıtırlar herhalde ama olmayınca dağıtamıyorlar” dedi.

Azerbaycan Bayrağı Dağıtıldı

Eyüpsultan esnafının Cumhuriyet bayramı ile birlikte mevlid kandilini de tebrik eden ve Türk Bayrağı ile birlikte Azerbaycan Bayrağı da dağıttıklarını ifade eden Kavuncu, “Ermenistan’ın insan haklarını ayaklar altına alan saldırıları sivilleri hedef almaya devam ediyor. Biz buna karşı tepkimizi göstermek ve Azerbaycan’ın yanında olduğumuzu ifade etmek için Türk bayrağımızla birlikte Azerbaycan bayrağını da dağıtıyoruz. Her zaman biriz ve beraberiz” dedi.

Kavuncu, esnaf ziyaretinin ardından Eyüpsultan Türbesi’nde dua ederek alandan ayrıldı.

 

 

ekonomi politikaları azerbaycan bayrağı iyi parti istanbul il başkanlığı buğra kavuncu ermenistan esnaf ziyareti kızılay kan bağışı