İYİ Parti Lideri Akşener Burdur'da: Bu Harami Düzeni O Sandıkta Birlikte Yıkacağız

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Burdur'u ziyaret etti.

Burdur'da ilk olarak Yeşilova'ya giden İYİ Parti lideri Akşener, etrafını saran kalabalığa teşekkür ederek önce helallik istedi. "Cenâb-ı Hak beni sizlere karşı mahcup etmesin, beni size yalan söyleyenlerden eylemesin, beni sizin hakkınızı alıp yandaşlara verenlerden eylemesin" diyen Akşener, "Senin çocuğun 92 puanla atanamadan evde umutsuzca yatarken; yandaşların, ayısı olanın dayısı olanın 58 puanla atandığı bir ülkeyi, sizin karşınızda savunmayı nasip etmesin" diye konuştu.


 

"Oyunuzun Kıymetini Artırın, Tüm Siyasetçileri Hazır Ola Çekin"

Ocak 2020'den bu yana ilçe ilçe gezdiğini belirten İYİ Parti lideri, yaptığı esnaf ziyaretlerinde kendi partisinin propagandasını yapmak yerine dertleri dinlediğini ve bu dertleri gündeme getirmek için uğraştığını söyledi. Uzun zamandır vatandaşların derdini çözmeyi hedefleyen bir siyasi sistemin olmadığını belirten Akşener, "Çırak çıkan sizsiniz. Seçim zamanı oculuk-buculuk üzerinden bizi birbirimizle düşman edip, sizi komşunuzla karşı karşıya getirip oylarınızı alıyorlar ve arkalarına bakmadan gidiyorlar" ifadelerini kullandı.



Vatandaşların bu duruma artık oylarının kıymetini siyasetçilere hatırlatarak son vermesi gerektiğini belirten Akşener, yurttaşlara kendisi dahil tüm siyasetçileri halk karşısında hazır ola geçirme çağrısı yaptı.

"Bu Harami Düzeni Birlikte Yıkacağız"

Özal döneminde kurulan "fak fuk fon"un AKP döneminde iktidar partisinin vakfına dönüştüğünü belirten Akşener, "650 lira maaş alan 65 yaş sonrası değerli kardeşim, 650 lira ile geçinebilir misiniz? Mümkünatı yok. 2500 lira maaş alan emekli kardeşim torununa 1 lira verebilir misin, hediye alabilir misin, mutfağı geçindirebilir misin, ısıtmayı, elektriği ödeyebilir misin? Böyle bir düzende buna karşılık sadece 24 milyar lirayı Türk Telekom üzerinden Sayın Erdoğan'ın yakın dostu Haririler'in cebine koydular" ifadelerini kullandı. Türk Telekom üzerinden yapılan büyük vurgunu anlatan Akşener, 24 milyar lirayla çiftçiye ücretsiz gübre verilebileceğini söyledi.



"Senin çocuğun 4 senelik üniversiteleri bitirip iş bulamadan evinde oturursa, umudu kalmamışsa; buna karşılık 5 maaş, 10 maaş, 15 maaş alan danışmanlar varsa bu ülkede harami bir düzen vardır" diyen Akşener, "Bunu böyle sürdüremeyiz. Siz de sürdüremezsiniz. Onun için helal oylarımızla ister önce ister zamanında o sandıkta, demokrasi içerisinde bu harami düzeni birlikte yıkacağız inşallah" diye konuştu.

"Allah Bunların Bütün Hortumlarını Bana Kesmeyi Nasip Etsin"

Vatandaşlarla dertleşen, kendisine dert yanan vatandaşlara mikrofon uzatan Akşener bunlara cevaben, "Bu ülkenin kaynakları var kardeşim. Bu ülke refah seviyesinin en üstte olduğu bir yönetimi hak ediyor. Bu fakirliği, bu yoksulluğu ortaya koyan şey; birincisi iş bilmezlik, ikincisi kayırma, üçüncüsü Türkiye'nin içinde bulunduğu bu şartları unutma, sizi unutma. Saraya girince sizin gözlerinizin içine bakmayı, sizi dinlemeyi unuttular. Hırsızlık, israf ve yolsuzluktur. Allah bunların bütün hortumlarını bana kesmeyi nasip etsin" ifadelerini kullandı.



İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i takip eden kalabalığın büyüklüğü dikkat çekti. 

KONDA Anketine Göre İYİ Parti Yüzde 21,7

iyi parti genel başkanı meral akşener burdur yeşilova bu harami düzeni o sandıkta birlikte yıkacağız