İYİ Parti Lideri Akşener ve AKP'li Kızlar Arasında 'Soylu' Tartışması

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, AKP'li kızlarla sokakta tartıştı.

Yurdun muhtelif yerlerindeki gezilerini sürdüren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Yalova'nın Armutlu ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafları ziyaret ederek dertlerini dinleyen Akşener, sokakta etrafında toplanan kalabalığa hitap etti, vatandaşlarla dertleşti.

Bu sırada yanına gelen AKP'li bir grup genç kızla sohbet eden Akşener, AKP'li kızın kendi İçişleri Bakanlığı dönemiyle ilgili AKP'li İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile arasında yaşanan polemikle ilgili konuştu.

"Google'a Girin, Captagon'la İlgili Mevzunun Kimin Zamanında Olduğunu Anlarsınız, O Kişi Şimdi Saray'da"

Soylu'ya ve Erdoğan'a yüklenen Akşener, "Ben ona cevap vermemiştim. Siz şimdi dürttüğünüz için cevap vereceğim. Soylu diyor ki uyuşturucuyla mücadele 15 Temmuz 2016'dan sonra başladı. Peki AKP iktidarı 2002'de başlamadı mı? Demek ki o süreç içinde bu arkadaşlar uyuşturucuyla mücadele yapmamış. Buradan Erdoğan'a soruyorum. Soylu'nun dedikleri doğru mudur? Captagon'la ilgili mevzuya Google'a girin sevgili kızlarım, kimin zamanında olduğunu anlarsınız. O ilgili kişi de şu anda Saray'da. Hiç bunlara cevap vermeyecektim, sordunuz veriyorum" dedi.

Bu sırada arka tarafta bulunan bir vatandaş "Bu hırsızlardan ve vatan hainlerinden hesap sorun. Yoksa iki elim yakanızdadır" diye ünledi.

Captagon Meselesi

AKP'li İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e bir süre önce "stajyer bakan" diye yüklenmiş ve "Stajyer Bakanlığın döneminde kaptagonu iyi bilirdin. Kaç liraydı sahiden?" diye sorarak Akşener'in uyuşturucu ticareti yaptığını ima etmişti.

İYİ Partili Buket Orhan, Akşener'le konuşan kadınların fotoğraflarını "Provokatörler koşa koşa havuza sığınmış görüntü aktarırken yakalanmışlar. Gülümseyin çekiyoruz" ifadeleriyle paylaştı.

iyi parti lideri genel başkanı meral akşener arasında akpli kızlar soylu tartışması captagon süleyman soylu Uyuşturucu