İYİ Parti Lideri Meral Akşener'den Erdoğan'ın Sözlerine Yanıt

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün kendisi için söylediği sözlere yanıt verdi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde İYİ Parti'ye Altılı Masa'yı terk etme çağrısı yapmış, İYİ Parti lideri Meral Akşener ise Erdoğan'ın bu sözlerine "Biz Sayın Erdoğan ve arkadaşlarının yerlilik ve millilik üzerinden yaptığı tanıma ihtiyaç duyan bir parti değiliz. ... Milletimizin geleceğinin heba edildiği, ortaya sürüldüğü bir kumar masasında hiç olmadık. Bundan sonra da olmayız" ifadeleriyle sert bir yanıt vermişti.

Bugün Katar'dan döndüğü sırada yeni bir açıklama yapan Erdoğan, "Cumhur İttifakı’nın attığı bu adımı nasıl bir kumar oyunuyla özdeş hale getirmek istersin? Bu olacak iş mi? Onun için Sayın Akşener’in kendisini ve yanındakileri bir gözden geçirmesinde fayda var" demişti.

Akşener'in Sert Çıkışı Sonrası Erdoğan'dan Yine Açık Kapı

Akşener'den Fotoğraflı Yanıt

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine sosyal medya hesabından yayımladığı bir fotoğrafla yanıt veren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Erdoğan tavsiyeni dikkate aldım, yanımdakilere şöyle bir baktım… Gördüğün gibi yanımdakiler fevkalade sağlam, liyakat tavan. Ya senin yanındakiler nasıl?"

iyi parti lideri genel başkanı meral akşener erdoğan sözlerine yanıt kurmayları fotoğraf